KIF om skæv turnering: En lille parentes

Ikke alle gruppetoere er sikret plads i kvartfinalerne i det nye EHF Cup-gruppespil

Kim Andersson, Lars Jørgensen og co. fra KIF kæmper for at gå videre til kvartfinalerne i det nye gruppespil i EHF Cup'en. (Foto: Lars Poulsen)
Kim Andersson, Lars Jørgensen og co. fra KIF kæmper for at gå videre til kvartfinalerne i det nye gruppespil i EHF Cup'en. (Foto: Lars Poulsen)

KIF Kolding København tog lørdag et ordentligt hug af motorvejen til det nye Final4-stævne i EHF Cup’en, da Peter Bredsdorffs mandskab sikkert vandt den første gruppekamp med 24-21 på udebane over Motor Zaporozhye.

En kvartfinale lurer dermed, men i en gruppe med den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen er førstepladsen langt fra givet. Og så kan en andenplads pludselig være problematisk, da ikke alle gruppetoere er sikret kvartfinaledeltagelse på grund af en fordel til Final4-værten Nantes - se faktaboksen under artiklen!

Læs også:

Se også: KIF Kolding tør ikke byde på EHF-finale

- Det er en lille parentes, der ikke ændrer indtrykket af, at det er superfedt med det nye gruppespil. Final4 bliver en stor begivenhed med 5000 tilskuere, og vi er nødt til at give lidt på den konto i år, og så må vi se, om der ikke bliver nogle mere reelle kvartfinaler næste år, siger KIF-træner Peter Bredsdorff-Larsen til ekstrabladet.dk.

- Man er nødt til at tænke, at en andenplads er nok. Men vi arbejder efter at blive nummer et, og kan vi stå med to sejre efter kampen mod Tatran Presov på søndag, så venter der to kampe mod Rhein-Neckar, hvor vi for alvor skal se, hvad vi kan, siger Bredsdorff-Larsen.

Læs også:

Se også: KIF-triumf i Ukraine

Han kunne lørdag igen se sit mandskab kæmpe med at få flow i angrebsspillet i den ene ende af banen, mens forsvaret igen stod mere end solidt i den anden ende mod en fysisk stærk modstander, der fulgte med til 16-15-føring ti minutter inde i anden halvleg, før der blev lukket endegyldigt af i slutfasen.

I dag spiller Tvis Holstebro første kamp i EHF Cup-gruppespillet på hjemmebane mod slovenske Maribor Branik.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere