Tvis jagter tre forstærkninger

Holstebro-klubben vil samle flere spillere fra samme ungdomslandshold og er inde i billedet til islandsk VM-stregspiller og Århus-back

Århus-backen Simon Birkefeldt er et varmt navn i Tvis Holstebro som afløser for Mads Christiansen. (Foto: Mikkel Berg Pedersen)
Århus-backen Simon Birkefeldt er et varmt navn i Tvis Holstebro som afløser for Mads Christiansen. (Foto: Mikkel Berg Pedersen)

Tvis Holstebro er en af tre danske klubber, der jagter den islandske stregspiller Kari Kristjansson som afløser for enten Søren Hansen eller Søren Tau, men det er ikke det eneste indkøb, som vestjyderne planlægger.

Den tidligere ungdomslandsholdsmålmand Jonas Hansen fra Skanderborg skal f.eks. afløse Anders Petersen i målet. Petersen rejser, som Ekstra Bladet tidligere har nævnt, til SønderjyskE i stedet for Rene Villadsen, der fortsætter i den tyske 2. Bundesligaklub Eisenach.

Læs også:

Se også: Tre danske klubber slås om islænding

Men Tvis Holstebro skal også have fundet en afløser for den kommende BSV-spiller, den vragede europamester Mads Christiansen, og øverst på ønskesedlen står Århus-topscorer Simon Birkefeldt.

Hvis det lykkes, vil Tvis Holstebro have samlet 'et halvt hold af ungdoms VM-sølvvinderne fra Grækenland 2011'.

- En model, som andre har haft held med, siger Tvis Holstebro-direktør Jacob Jørgensen med en fortid i GOG, som midt i nullerne væltede Kolding af tronen med et hold med andre tidligere talentfulde ungdoms-VM-sølvvindere som Thomas Mogensen, Anders Eggert, Lasse Svan Hansen og Jakob Green.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere