Tre danske klubber slås om islænding

Krig om Kári: Tre danske klubber er ude med snøren efter den islandske stregspiller Kari Kristjansson, der var hård ved Danmark under VM

Kari Kristjan Kristjansson, der her er i aktion for Island mod Frankrig under VM i Spanien, forlader Wetzlar for at prøve lykken i - sandsynligvis Danmark. (Foto: Corbis)
Kari Kristjan Kristjansson, der her er i aktion for Island mod Frankrig under VM i Spanien, forlader Wetzlar for at prøve lykken i - sandsynligvis Danmark. (Foto: Corbis)

Den hotteste håndboldspiller i Danmark pt. er en islænding. Navn: Kári Kristján Kristjánsson.

Otte mål på ni forsøg i VM-kampen mod Danmark i Sevilla har udløst en dansk trekamp om at få islændingens underskrift på en kontrakt for næste sæson.

Bjerringbro-Silkeborg, Tvis Holstebro og GOG Gudme bejler alle til den 28-årige stregspiller, der efter denne sæson forlader den tyske Bundesligaklub Weztlar for at prøve lykken et andet sted.

Den stærke islænding, der er endt i Tyskland via schweiziske Amicitia Zürich, kommer oprindeligt fra Vestmannaøerne, men karrieren tog først fart efter et skifte til Islands førende klub, Haukar.

Læs også:

Se også: Henrik Toft Hansen skifter til HSV Hamburg

Årsagen til 'slagsmålet' om Kári Kristján Kristjánsson skyldes indirekte ekslandsholdsspiller Torsten Laens valg af KIF Kolding København frem for Bjerringbro-Silkeborg og GOG Gudme.

Mens 'Hele Danmarks håndboldhold' har fået lukket hullet, når franskmanden Cyril Viudes rejser hjem, og Frederik Børm fortsætter i Skjern, er Bjerringbro-Silkeborg lige vidt i bestræbelserne på at finde en ny stregspiller, når VM-spilleren Henrik Toft Hansen til sommer rejser til HSV Hamburg.

GOG Gudme er på banen for at skaffe så megen forstærkning som muligt til det forventede comeback i den bedste række, mens Tvis Holstebro skal have fundet en afløser for enten Søren Hansen eller Søren Tau.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere