Ond ved sine kommende kammerater

Mads Christiansen spillede en stor kamp i Tvis' sejr over BSV

Mads Christiansen blev Tvis-topscorer mod BSV i aftenens topopgør. (Arkivfoto: Sisse Dupont)
Mads Christiansen blev Tvis-topscorer mod BSV i aftenens topopgør. (Arkivfoto: Sisse Dupont)

Den kommende BSV-spiller, europamester Mads Christiansen, var slem ved sine kommende holdkammerater, da han sammen med en forrygende målmand Anders Petersen forhindrede midtjyderne i at ryge til tops i ligaen med en 22-19-sejr til Tvis.

Venstrehåndsskytten, som pt. er ude i kulden hos landstræner Ulrik Wilbek, scorede syv gange mod Bjerringbro-Silkeborg, der har hyret ham fra næste sæson.

Læs også:

Se også: Skandaledommere slog til igen

Europamesteren lyste op i en kamp, som blev målfattig på grund af to forrygende målmænd.

Det var i sidste ende hjemmeholdets Anders Petersen, som blev belønnet med to point efter en kamp, hvor hans redningsprocent nåede op på imponerende 52 procent, og undervejs snuppede han bl.a. tre straffekast.

Læs også:

Se også: Skjern fighter dramatisk sejr hjem

I den anden ende spillede VM-målmand Jannick Green sig gevaldigt op og sluttede med en redningsprocent på 50 efter at være startet kampen i et sandt stormvejr, hvor hjemmeholdet i et snuptag kom foran 5-0.

Dermed kom kampen til at ligne en gentagelse af forårets DM-semifinale samme sted, hvor gæsterne også havde store problemer med at score.

Den eneste markante ændring på rollelisten var at aftenens målmandshelt var Anders Petersen, mens han i semifinalen hed Rasmus Lind

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere