Straffes for at skælde dommere ud

Team Tvis/Holstebros direktør forventer en straf

Træner Klavs Bruun var ikke tilfreds med dommerne i kampen mod BSC. Det var hans direktør mildest talt heller ikke. (Arkivfoto: René Schütze)
Træner Klavs Bruun var ikke tilfreds med dommerne i kampen mod BSC. Det var hans direktør mildest talt heller ikke. (Arkivfoto: René Schütze)

Tvis Holstebros direktør Jacob Jørgensen forventer, at han under en eller anden form vil blive straffet for et verbalt udfald mod de internationale dommere, Anders Birch og Dennis Stenrand.

Da der blev fløjtet til pause af onsdagens topkamp i mændnes liga, Tvis Holstebro mod Bjerringbro Silkeborg, var direktøren straks over dommerne for at fortælle sin mening om deres famlende præstation.

Det samme afholdt Jacob Jørgensen sig fra i kampen forinden i dameligaen, hvor Jørn Thomsen og Lars Bjerregaard heller ikke slap godt fra indsatsen ved f. eks. to gange at fløjte i hver sin retning.

- Vi har i aften brugt 2 x 15.000 kr på honorar til dårlige dommere. Det ville jeg lige fortælle, siger Jacob Jørgensen, der har hørt, at han vil blive indrettet til Dansk Håndbold Forbund for sin 'åbenlyse' kritik af dommerstanden.

Tvis Holstebro direktøren er ikke den eneste, der er utilfreds med de hjemlige dommere, der er under pres, fordi flere af de bedste dommere er forsvundet, så det er få, som pt. må trække læsset.

Det er en af undskyldningerne for, at der i denne sæson fløjtes dårligere end længe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere