Knudsen: Jeg har haft en abeskade

Michael V. Knudsen gjorde comeback for Flensburg/Handewitt mod skandaleramte Montpellier-spillere, som skal hjem til politiet

Knudsen er tilbage. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Knudsen er tilbage. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

FLENSBURG (ekstrabladet.dk) Verdens uheldigste Michael V. Knudsen slår alle rekorder.

Da Flensburg/Handewitt torsdag aften spillede Champions League-opgør mod franske Montpellier var der for 117. gang tale om comeback for stregkrigeren.

I 14 dage har han ikke kunne træne, fordi han har haft en skade, som kun rammer de færreste.

Der var tale om en fiber i en sene bag akillessenen, som 40 pct. af menneskeheden ikke har.

- Senen er vist nok et levn fra aberne, konstaterer Michael V. Knudsen, som på grund af skadespausen ikke havde luft til at køre på i samtlige 60 minutter i den hæsblæsende kamp.

Så han måtte nogle gange ud på bænken for at få ny luft, da Flensburg/Handewitt efter nogle år udenfor det fornemme selskab vendte tilbage i håndboldens 'kongerække'.

Der skete i en kamp, hvor det sportslige var i anden række efter Montpellier er havnet i en kæmpe skandale med matchfixing.

Når franskmændene i dag lander i Paris, ventes det, at politiet vil stå klar til at hente og afhøre fem aftenens spillere, deriblandt verdens bedste Nikola Karabatic.

Otte spillere har sammen med koner, kærester, venner og bekendte malket i maj det franske spilleselskab Francaise des Jeux for halvanden mio. kroner ved at spille på, at det nykårede mesterhold tabte en udekamp til Cesson.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen