Mikkel: Har drømt om det her

Mikkel Hansen fik fin debut for Paris Saint-Germain fredag aften

Mikkel Hansen var ganske godt tilfreds efter sin franske debut. (Foto: Icon Sport)
Mikkel Hansen var ganske godt tilfreds efter sin franske debut. (Foto: Icon Sport)

PARIS (ekstrabladet.dk): - Det her har jeg drømt om, siden vi røg ud af OL til Sverige i kvartfinalen. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Der var noget, der skulle vaskes af, og det er i hvert fald startet godt med denne åbningskamp, siger Mikkel Hansen oven på 34-23-sejren fredag aften over Cesson-Rennes.

Verdens bedste håndboldspiller scorede ganske vist ’kun’ fem gange på 11 forsøg, men havde i hvert fald to håndfulde målgivende assists i en kamp, der egentlig forløb bedre, end han på forhånd havde frygtet.

- Vi er ti nye spillere i truppen, og det tager altså sin tid. Vi mødte Rennes i en testkamp, hvor vi var nede med fem og havde det uhyrlig svært, inden vi alligevel vandt, så vi vidste godt, det ville blive svært. Og at de ville spille med de midler, de har - hvilket vil sige hårdt fysisk spil. Men jeg synes, vi gav meget godt igen, siger Mikkel Hansen og storsmiler.

Læs også:

Se også: Storsejr til Mikkel i debuten

34-23 sejren giver en vis ro, inden PSG Handball med alle Qatar-millionerne i nakken allerede i sæsonens kamp tre skal møde mægtige Montpellier med Nikola Karabatic og Co. på hjemmebane i Paris.

- Det har været en stor aften i Paris. Vi har spillet, og Zlatan og co. har spillet lige i nærheden, så der har været gang i den. Stemningen her i hallen var i hvert fald fantastisk, og det løfter jo lige det sidste, siger Mikkel Hansen.

Læs også:

Se også: Farmand på plads til Mikkels debut i Paris

Det blev en hed aften i Salle Pierre de Coubertin.

- Hvis I har siddet og tapsvedt oppe på tilskuerrækkerne, så forestil jer, hvordan vi havde det nede på banen. Man kunne også godt se, at bolden blev meget fugtig, og vi havde lidt svært ved at holde fast i den og styre den, men efterhånden, som vi fik ædt os ind i kampen, fik vi styr på det meste – men der er stadig plads til forbedringer, siger Mikkel Hansen.

Læs også:

Se også: Mikkel i næstbedste liga

- Jeg havde også nogle skud, der tog træværket eller strøg forbi, men sådan er det. Jeg skal nok få indstillet sigtekornet, og selv om det ikke var superkønt i starten, så gav vi i hvert fald alt, hvad vi havde i os, siger Mikkel Hansen.

- Vi spillede fornuftigt, selv om vi ikke er i nærheden af at kende hinanden ordentligt endnu, men det kommer, lover Mikkel Hansen – sprængfyldt af optimisme på en hed aften i byernes by.

- Det var en fin aften. Vi vinder med 11, og alt er godt, siger han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen