Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Storsejr til Mikkel i debuten

Danskeren fik en fin debut for Paris Saint-Germain med en håndfuld scoringer og stor hyldest fra publikum

Mikkel Hansen fik en fin debut i Paris med fem mål og en stribe assister i 34-23-sejren over Rennes. (Foto: Icon Sport)
Mikkel Hansen fik en fin debut i Paris med fem mål og en stribe assister i 34-23-sejren over Rennes. (Foto: Icon Sport)

PARIS (ekstrabladet.dk): Mikkel Hansen fik et fornemt bifald, da han i røg og damp blev kaldt på banen af en halspeaker til aftenens debut i den franske liga for Paris Saint-Germain,der åbnede med en storsejr på 34-23 over Rennes.

Men det var Luc Abalo, der indledningsvis fik salen til at koge som i Botanisk Haves væksthus inde i Salle Pierre de Coubertin, hvor de fleste af de 4000 pladser var fyldt op.

Læs også:

Se også: Wilbek: Perfekt for Mikkel

Hjemmeholdet gjorde indledningsvis, hvad det kunne for at demonstrere, at det ER svært at integrere hele 10 nye spillere på et hold. Den slags varer lige lidt længere end en måneds testkampe.

Mikkel Hansen med kraftig optapening efter et overstræk i højre ben, havde også sine problemer. Fem forsøg til en scoring inden pausen på de 22 minutter og seks sekunder, danskeren fik, inden han blev sendt ud for at puste ud på bænken.

Læs også:

Se også: Farmand på plads til Mikkels debut i Paris

Til gengæld fem assists fra verdens bedste 24-årige håndboldspiller. Og til gengæld tog han alvorligt fat efter pausen i en kamp, som hjemmeholdet fra 8-8 via 12-8 førte relativt komfortabelt hele vejen igennem. Som det bør være, når ligaens største budget på 9,2 mio. euro tørner sammen med det næstlaveste på blot 1,8 mio. euro.

Fansene fra 'Le 8'eme Homme' - Den ottende Mand - begyndte at råbe 'Mikkel, Mikkel' midtvejs i anden halvleg. Da havde danskeren tværet de første tre skud utageligt i nettet, og så kendte man ham igen - med næverne knyttet, så vener og årer var ved at mase sig ud gennem huden på underarmene, når han fyrede sejrsbrølet af og jublede ud mod tilskuerne.

Læs også:

Se også: Mikkel i næstbedste liga

Paris Handball vandt komfortabelt, og Mikkel Hansen bidrog med i alt fem mål på 11 forsøg, en halv snes assists, en enkelt udvisning - samt en ordentlig røffel til Rennes' Benoit Dore for et kajeslag!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen