Husk nu mig, Wilbek

Henrik Møllgaard vil gerne have chancen på landsholdet

Henrik Møllgaard vil gerne have chancen på landsholdet. (Foto: René Schütze)
Henrik Møllgaard vil gerne have chancen på landsholdet. (Foto: René Schütze)

Nu må landstræner Ulrik Wilbek gøre forholdet mere permanent, synes Henrik Møllgaard.

Det har været lidt 'in', men mest 'out' med hans landsholdskarriere, men nu håber han, at landsholdsstop af Lasse Boesen og Thomas Mogensen vil kaste en ny chance af sig.

Samtidig har Skjerns nyerhvervelse selv skiftet stil og er begyndt at lave flere mål, end det har været tilfældet i først Kolding og senere Aalborg, hvor han skulle servicere blandt andre storskytten Kristian Kjelling.

- Jeg har været for meget boldflytter i Aalborg og Kolding, fordi det var min rolle, men i Skjern er der nok, som kan få spillet til at glide, så der er blevet flere skud til mig, siger Henrik Møllgaard.

- Det ligger i kortene, at jeg skal skyde meget mere.

Læs også:

Se også: Stortalent: Nej tak til Barcelona

Både i Kolding og Aalborg var jeg meget mere all round-spilleren.

- Alligevel håber jeg, at landstræneren husker, at jeg kan spille alle pladser i bagkæden, fordi det nok ikke er på venstre back-pladsen, der vil komme en udskiftning, siger Henrik Møllgaard, som sammen med en anden tidligere Aalborg-spiller, playmaker Lasse Mikkelsen, gjorde livet surt for nordjyderne.

Tilsammen scorede de to eks-aalborgensere 15 af Skjerns mål.

Efter en flot start kom nordjyderne ned på gulvet, eller rettere isen, da der blev spillet på isstadion, fordi der er en hesteudstilling på den sædvanlige håndboldbane.

Se mere:

Se også: Skjern-stjerne: Er der plads til mig?

Med sejren fik Skjern vished for, at holdet efter en skuffende sidste sæson med en syvendeplads som facit er på vej frem igen.

- Det var første gang, at vi skulle måle os mod et top 5-hold, og vi var lidt nervøse før kampen, fordi vi ikke vidste, hvor vi stod, siger Henrik Møllgaard. - Nu tør jeg sige, at vi kan slå alle.

- Det er ikke nu, at vi skal spille medaljer, og der er en del, som kan forbedres, men vi er på rette vej, tilføjer han efter en sejr, som kom i hus, selv om vestjyderne manglede et par markante navne som den mangeårige landsholdsspiller Jesper Jensen - ude med en hælskade - og fløjen Andreas Toudahl - rygskade.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen