Lars Jørgensen advarer: Massivt tryk på os

AG København-profilen Lars Jørgensen advarer mod FC Barcelonas skræmmende hjemmebane Palau Blaugrana

AG København kan lørdag slå de forsvarende Champions League-mestre FC Barcelona ud allerede i kvartfinalen.

Det første opgør endte 29-23 til AG København i Parken, men den føring regner AG Københavns forsvarsspiller Lars Jørgensen ikke for alt for sikker.

- At have hjemmebane i kamp nummer to er så megavigtigt, fordi alle kender vilkårene. Alle ved, hvad der skal til for at gå videre. Så der kommer et massivt tryk på os, siger Lars Jørgensen.

Med en mangeårig fortid i spansk håndbold hos BM Altea og Portland San Antonio ved Lars Jørgensen, hvad der venter, og han forventer, at Barcelona vokser på sin egen hjemmebane.

- Sportsligt bliver det anderledes. De vil være mere aggressive, og vi vil skulle slide meget mere for at score. Og dommerne kan betyde noget, fordi Barcelona har fordel af hjemmebane, advarer Lars Jørgensen.

AG København må til opgøret undvære en skadet Joachim Boldsen og måske også islændingen Olafur Stefansson.

- Jeg er fortrøstningsfuld. Problemet for os er, at Joachim er definitivt ude, og vi ved ikke, om Olafur bliver klar efter sin muskelskade. Det er to meget vigtige og erfarne nøglespillere for os, siger AGK'eren.

Sidste sæson vandt spanierne Champions League, og på den spanske hjemmebane Palau Blaugrana har Barcelona ofte vendt et skidt resultat på udebane til samlet sejr.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere