Kristine Andersen til SK Aarhus

HÅNDBOLD: Den tidligere landsholdsstjerne er klar til et comeback på eliteplan. Spiller resten af sæsonen for ambitiøse SK Aarhus

Kristine Andersen er klar til comeback i den bedste danske håndboldrække. Den tidligere landsholdsstjerne spiller resten af sæsonen for SK Aarhus. (Foto: Ole Kjær)
Kristine Andersen er klar til comeback i den bedste danske håndboldrække. Den tidligere landsholdsstjerne spiller resten af sæsonen for SK Aarhus. (Foto: Ole Kjær)

Som Ekstra Bladet kunne afsløre allerede i sidste uge, så bankede Kristine Andersen på til et overraskende comeback på eliteniveau. Den tidligere landsholdsstjerne havde ellers indstillet karrieren i sommeren 2005, og siden blot fået et par optrædender hos Ikast/Bording grundet skader.

Den gang troede de fleste, at det ikke ville blive til mere. Men 'Kris' har fået mod på mere. Efter at have trænet med i SK Aarhus kunne århusianerne onsdag afsløre, at man har sikret sig en kontrakt med den rutinerede playmaker. Kontrakten er gældende for resten af sæsonen.

- Siden sommeren har vi forsøgt at hente Kristine tilbage til elitehåndbolden. I lyset af de mange uheldige skader vi har haft, er Kristine en vigtig brik om at nå vores mål om en top 8-placering i denne sæson. Vi glæder os til at se hende i den gule trøje, udtaler bestyrelsesformand Søren Broberg Johansen.

Kristine Andersen har bosat sig på Fyn, hvor hun blandt andet har optrådt som håndboldekspert på TV2. Der var forlydender om, at tidligere landstræner Jan Pytlick forsøgte at lokke hende til at genoptage karrieren i GOG Svendborg. Nu blev det i stedet SK Aarhus, der rendte med underskriften.

- Kristine har den erfaring og det overblik vi har brug for i de intense perioder af en håndboldkamp. Vi har set hende til træning en gang og er overbeviste om, at hun bliver en stor gevinst for os, lyder det fra SK Aarhus-træner Jesper Holmris i en pressemeddelelse.