Skader forstyrrer VM-optakt

HÅNDBOLD: Katrine Fruelund og Louise Bager Nørgaard har meldt fra til World Cup. Pytlick håber at få dem klar til VM

Katrine Fruelund og Louise Bager Nørgaard har meldt afbud til denne uges World Cup i Århus, som er et vigtigt led i de sidste forberedelser for det danske kvindelandshold i håndbold forud for VM i Skt. Petersborg til december.

Som det så ofte har været tilfældet, er det uvist lige til det sidste, hvilke brikker Jan Pytlick har at gøre godt med op til en slutrunde. Profiler som Rikke Skov og Henriette Mikkelsen har meldt fra på grund af alvorlige skader og i denne uge bliver der ikke mulighed for at se Katrine Fruelund eller Louise Bager Nørgaard i aktion. Landstræneren håber dog, at de begge bliver klar til den sidste opvarmningsturnering, Møbelringen Cup i Norge, i weekenden inden VM-afrejsen.

- Fruelund har fået undersøgt sit øje i dag i Tyskland og fået at vide, hun skal ligge stille en uge endnu, og det er svært at sige, hvornår hun er klar igen. Louise Bager har været indlagt med lungebetændelse og bliver hjemme i klubben for at komme stille i gang, så vurderer vi sidst på uge i forhold til turneringen i Norge, forklarede Jan Pytlick mandag.