Spillere i kø for Aalborg DH

HÅNDBOLD: Aalborg DH er en populær klub for Europas bedste håndboldspillere. Klubben kimes ned af spillere, der vil skrive kontrakt

Flere top- og landsholdsspillere fra europæiske klubber nærmest faldbyder sig til Christian Dalmose og Aalborg DH. (Foto: Kim Agersten)
Flere top- og landsholdsspillere fra europæiske klubber nærmest faldbyder sig til Christian Dalmose og Aalborg DH. (Foto: Kim Agersten)
DM-sølvvinderne fra Aalborg DH ser ud til at kunne forstærke truppen uden de store anstrengelser. Flere top- og landsholdsspillere fra europæiske klubber nærmest faldbyder sig til den nordjyske klub, skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Vi har fået kontakt fra spillere, der gerne vil til Aalborg. Og det er jo interessant, når folk gerne vil spille i denne her kulisse, siger Christian Dalmose til netudgaven af avisen.

Julepausen bliver traditionelt benyttet til at forhandle kontrakter for næste sæson, og i Aalborg DH er der allerede en aftale med en ny spiller på vej. Træner Dalmose håber dog på, at der er flere forstærkninger på vej i løbet af vinterpausen.
1 af 2 Flere top- og landsholdsspillere fra europæiske klubber nærmest faldbyder sig til Christian Dalmose og Aalborg DH. (Foto: Kim Agersten)
2 af 2 Flere top- og landsholdsspillere fra europæiske klubber nærmest faldbyder sig til Christian Dalmose og Aalborg DH. (Foto: Kim Agersten)