Drama: Lindberg smidt ud efter Eggert-tackling

Hans Lindberg smidt ud i Champions League-drama for tackling på Anders Eggert

Flensburg/Handewitt-HSV Hamburg 27-24 (11-13)

Der er røde kort i farvandet, når HSV Hamburg med blandt andre topscorer Hans Lindberg er på besøg i Flensburg/Handewitt.

Modsat sidst var det Lindberg som måtte gå i omklædningsrummet før tiden, da han med godt 10 minutter tilbage kantede landsholdskollega Anders Eggert.

Det takserede kampens to franske dommere til rødt.

Forseelsen, som så værre ud end den var, ophidsede en anden dansker Thomas Mogensen måske fordi det var ham, som for 11 dage siden så rødt efter at have løbet ind i samme Hans Lindberg som en anden tyr med hovedet forrest.

Hamburgs farvel i utide til sin normale topscorer betød, at Champions League-vindernes nedtur tog yderligere fart, og HSV Hamburg endte med at løbe ind i sæsonens første nederlag i gruppespillet.

Et resultat, som betyder, at de danske mestre Aalborg skal slå både Flensburg/Handewitt og HSV Hamburg, hvis nordjyderne skal slutte bedre 3’er i den stærke gruppe.

Kampen lignede ellers længe en sejr til gæsterne, som halvvejs i 2. halvleg førte med 22-17, men da begyndte den indskiftede Søren Rasmussen endelig at redde godt for sig og sluttede med at blive en afgørende faktor.

Til stor glæde for landstræner Ulrik Wilbek, der var kørt til Flensburg for at se to af sine tre EM-emner til posten som andenmålmand sammen med Niklas Landin i direkte duel.

I den modsatte ende startede Marcus Cleverly stærkt med 100 procent-redninger på forsøg fra blandt andre Lasse Svan Hansen og Michael V. Knudsen, men Cleverly kunne intet stille op, da Hamburg faldt sammen i det sidste kvarter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere