KIF Koldings verdensstjerne er langtidsskadet

Kim Andersson er ude i fem måneder, efter han tirsdag blev opereret

Kim Andersson er ude i fem måneder (Foto: Claus Bonnerup)
Kim Andersson er ude i fem måneder (Foto: Claus Bonnerup)

Så har KIF Kolding Københavns svenske verdensstjerne, venstrehåndsskytten Kim Andersson endeligt fået lægernes dom efter et halvt års søgen på et svar på sine problemer med skud-skulderen.

Ikke nok med svaret. Bundesligaens bedste spiller i forrige sæson var i aftes under kniven på privathospitalet Mølholm i Vejle.

Den tidligere THW Kiel-spiller har fået pudset og renset skulderen, så han igen kan skyde for KIF Kolding København om fem måneder.

Til den tid spilles der DM-semifinaler og senere måske både DM-finaler samt Final 4 i Champions League.

Inden besøget i Vejle har Kim Andersson i kamp på at blive klar igen været rundt diverse specialister i Sverige og Barcelona.

- Det er en lettelse for alle, at der langt om længe er blevet handlet, siger KIF Kolding Københavns pressechef Thomas Christensen.

Med svar på Kim Andersson kan KIF Kolding København begynde at se en ende på skadesproblemerne.

Eks-landsholdsspiller Lasse Boesen, som har været igennem samme tur som Kim Andersson, ventes tilbage efter EM-pausen sammen med veteranen Boris Schnuchel og Simon Jensen.

Omkring 1. maj vil ud over Kim Andersson landsholdsspiller Kasper Irming være retur efter sin korsbåndsskade.

- Vi klarer os fint med de spillere som vi har tilbage. Der har ellers ikke manglet på henvendelser fra udenlandske agenter med ’erstatninger’, fortæller Thomas Christensen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere