Tysk topklub: Derfor valgte vi Nikolaj Jacobsen

Nikolaj Jacobsen er både en holdspiller og en dygtig leder, mener Rhein-Neckar Löwens manager Thorsten Storm

Nikolaj Jacobsen (Polfoto)
Nikolaj Jacobsen (Polfoto)

Det er to gamle kendinge, som bliver genforenet i tysk håndbold, når Nikolaj Jacobsen bliver ny cheftræner i Rhein-Neckar Löwen fra næste sommer og to år frem.

Rhein-Neckar Löwens manager Thorsten Storm kender Nikolaj Jacobsen fra en fælles fortid i THW Kiel, hvor danskeren var fast mand på venstrefløjen.

Dengang var Thorsten Storm ansat i Kiels marketingafdeling, og siden har han fået stort sportsligt ansvar i Rhein-Neckar Löwen, hvor Nikolaj Jacobsen afløser den kommende landstræner for Danmark, Gudmundur Gudmundsson.

- Med Nikolaj Jacobsen giver vi en ung og ambitiøs træner en stor chance for at fortsætte det vellykkede arbejde, som Gudmundur Gudmundsson har udført.

- Nikolaj er meget ligetil og dygtig rent kommunikativt. Han er en holdspiller, som på samme tid også er en leder, siger Thorsten Storm til den tyske klubs hjemmeside.

Hos Rhein-Neckar Löwen bliver Nikolaj Jacobsen genforenet med den schweiziske bagspiller Andy Schmid, som spillede i Bjerringbro-Silkeborg i 2009, da Nikolaj Jacobsen var assistenttræner i klubben.

Også den danske landsholdsmålmand Nicklas Landin er skiftet til tyskerne fra Bjerringbro-Silkeborg, så der bliver et par kendte ansigter i den ny klub.

Det har talt på plussiden på same måde som det danske mesterskab, Jacobsen vandt med Aalborg Håndbold i sidste sæson.

- Derudover har han for nylig arbejdet sammen med Andy Schmid og Niklas Landin i Danmark. Og i den forgangne sæson er han blevet mester med et ungt hold i Aalborg, siger Thorsten Storm.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere