TV: Se Nyegaard smaske Susan Thorsgaard

TV2-ekspert Bent Nyegaard tyrer bold lige i hovedet på landsholdsstregen til træning – nu forventer hun topkarakter under hele VM

Landsholdsspiller Susan Thorsgaard. (Foto: Ernst van Norde)
Landsholdsspiller Susan Thorsgaard. (Foto: Ernst van Norde)

Man har hørt om hårdhændet kritik, men det hører dog immervæk til sjældenheder, at en TV-ekspert går så meget i flæsket på en spiller, som det er tilfældet i denne video.

TV2’s håndbold-fessor Bent Nyegaard hamrer et stående skud under Susan Thorsgaards parade, det må man gi’ ham, men han træffer også stregspilleren direkte i fjæset, så det siger smask!

- Hvad mener du om Bent Nyegaards stående skud, Susan Thorsgaard?

- Jamen, kære Bent. Han skyder hårdt, det kan jeg skrive under på. Han har et giftigt skud. Hans første forsøg havde jeg ikke lige set komme. Det var hårdt, præcist – dér overraskede han mig lidt. Jeg synes, jeg lagde en god parade og var slet ikke forberedt på, han ville skyde mig lige i hovedet…

- Det kalder man vel svinsk?

- Jeg troede, han havde lidt mere kontrol over det skud, end han altså viste sig at have. Jeg blev ramt lige over næsen og har et lille mærke, men det er okay. Jeg blev lidt forskrækket, det må jeg indrømme, siger Susan Thorsgaard.

De barske løjer udspillede sig, da TV2-kommentatorerne Thomas Kristensen og Bent Nyegaard forleden indspillede nogle VM-spots, hvor de forbløffende nok gør sig selv til grin.

Seerne vil blandt andet få lov til at nyde, hvordan Mette Gravholt kyler rundt med Thomas Kristensen.

Følg i øvrigt håndboldlandsholdet på Facebook her

- Det var meget sjovt. Nu sidder Thomas og Bent jo og er ’eksperter’ oppe i boksen og vurderer os oppefra og ned, men det er altså bare noget andet at stå inde på banen. Jeg håber, de har fået et lidt andet syn på det nu, hvor de selv har stået og prøvet kræfter med det, siger Susan Thorsgaard.

- Man må gå ud fra, du får topkarakterer slutrunden ud?

- Ja, haha, han skylder i hvert fald et eller andet.

- Fik I ellers sat dem på plads?

- Vi havde også en øvelse, hvor Thomas skulle ind at være streg ved et tremeter-kast. Han spiller Bent, og så skal han selv ind på stregen, men Mette Gravholt og jeg gav ham bare ikke lov til at komme ind.

- Han kæmpede og knoklede, men der var lukket – han måtte pænt blive derude. Så nu er jeg spændt på at høre, hvordan han kommenterer næste gang, man er lidt presset på et screeningsspil, siger Susan Thorsgaard grinende.

Jan Pytlick:

- Hvad skal jeg sige… Det så rigtig, rigtig grimt ud. Ud over, at der absolut ingen rytme og balance er i kroppen på ham, så vælger han dog bare alligevel at smaske bolden direkte ind i fjæset på Susan. Det så ikke godt ud.

- Hvad siger det om manden?

- Jamen, man skal jo lige huske, at det var fra hans favoritposition. Han går og p-r-a-l-e-r med, at han har været en god playmaker engang, så jeg siger bare: Det er vel, hvad man kan forvente af folk fra odenseansk håndbold. Sådan lidt svinsk. Går efter at skyde folk i hovedet – det er ubehageligt, siger Jan Pytlick.

Og griner!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere