Kolding rendte ind i dyrt nederlag

Verdensmester Albert Rocas ny mand på skadeslisten, da KIF Kolding København tabte 27-24 til Porto i Champions League

Albert Rocas måtte i slutfasen af kampen mod Porto hjælpes fra banen med en ankelskade. (Foto: Lars Poulsen)
Albert Rocas måtte i slutfasen af kampen mod Porto hjælpes fra banen med en ankelskade. (Foto: Lars Poulsen)

KIF Kolding København kan trods et uventet og overraskende nederlag til Porto, 27-24 (15-11), med en firemålssejr i februar over THW Kiel fortsat vinde gruppen.

En førsteplads, der vil give en masse fordele, som er værd at tage med, hvis den ambitiøse projekt skal med i Final 4 i Köln senere på sæsonen.

Det skadesplagede KIF Kolding København havde ellers midt i 2. halvleg en flot opblussen, da veteranen Kasper Hvidt begyndte at redde efter en tur på bænken, men da man efter minus syv nåede ned på minus et mål, inden luften gik ud af ballonen.

Se også: Mensah smutter også over grænsen

Nederlaget blev ekstra dyrt, da holdets eneste venstrehåndsskytte, den spanske verdensmester, Albert Rocas i slutfasen måtte hjælpes fra banen med en ankelskade.

Dermed kan KIF Kolding København skrive endnu to navne på en lang skadesliste, da venstrefløjen Stefan Hundstrup ikke blev klar.

Nu er det med et halvt hold udenfor, inden de danske mestre Aalborg samt Bjerringbro Silkeborg venter i den hjemlige liga.

Det var tydeligt at se i Champions League opgøret mod Porto, at de tilbageværende KIF Kolding København spillere er slidte og kun i glimt fik holdet vist de takter, som netop har indbragt to flotte sejre over den polske Final 4 deltager Vive Kielce.

Se også: Spellerberg: Vi kan nå førstepladsen i CL-gruppen

EM-kandidaten Bo Spellerberg fik kun i korte periode givet prøver på, hvorfor landstræner Ulrik Wilbek må udtage ham, mens stortalentet Lasse Andersson f. eks. slet ikke fandt sig til rette i Porto.

Derfor var det fortjent, at Porto uden sit danske islæt, Mick Schubert, brækket finger, kunne trække sig tilbage som vinder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere