VM alligevel i fare for Mette Gravholt

En læge blandt tilskuerne i Aarhus tilbød øjeblikkeligt at åbne sin praksis, så den skadede landsholdsstreg kunne blive scannet hurtigst muligt efter sit uheld

Mette Gravholt havde store smerter efter sit uheld. (Foto: Rasmus Baaner)
Mette Gravholt havde store smerter efter sit uheld. (Foto: Rasmus Baaner)

AARHUS (Ekstra Bladet): De første meldinger skulle berolige folket – men måske er det værre fat med Mette Gravholt, end de første bulletiner fra DHF-klanen fortalte.

De gik på, at stregspilleren havde slået sin hofte, men at VM ikke skulle være i fare. Det er det dog måske i allerhøjeste grad alligevel.

- Mette Gravholt er i øjeblikket kørt til en privat lægepraksis i Aarhus, hvor hun bliver scannet snarest muligt, fortæller en DHF-kommunikations-medarbejder til Ekstra Bladet.

Se også: Pyt og pigerne fik klaps i sidste test

Mette Gravholt kom til skade efter 16 minutters spil af den sidste VM-testkamp mod Spanien, da Tvis Holstebro-spilleren landede uheldigt og hårdt efter en duel med en spansk modspiller. Det så grimt ud, da Mette Gravholt vred underligt rundt i kroppen og landede med hele sin vægt på hoften og slog den og ballen højt oppe.

En tilskuer i hallen – en læge med praksis i Aarhus – kom ilende til og tilbød øjeblikkeligt at åbne sin praksis, så den beskadigede stregspiller kunne blive scannet hurtigst muligt. De manøvrer foregår lige nu, og først derefter kan man sige, om Mette Gravholt, der i forvejen spiller med et knæ uden korsbånd, kan nå at blive klar til afrejsen mod Serbien torsdag morgen.

Se også: 'Mulle' trods dansk storsejr: Der gik lidt lal i den

Hvis Jan Pytlick skal erstatte Mette Gravholt, må han grave i sin bruttotrup på 28 spillere, hvor han har reserver som veteranen Kamilla Kristensen fra HC Odense og Kathrine Heindahl fra Randers HK at vælge imellem.

0 kommentarer
Vis kommentarer