Aalborg lige ved og næsten

Tabte på straffemål i sidste minut

Thomas Mogensen (tv.) og Holger Glandford (th.) har godt fat i Aalborgs anfører Jacob Bagersted (Foto: AP)
Thomas Mogensen (tv.) og Holger Glandford (th.) har godt fat i Aalborgs anfører Jacob Bagersted (Foto: AP)

Aalborg-Flensburg/Handewitt 26-27 (13-14).

Forskellen mellem de danske mestre og Bundesligaens nr. 1 er fortsat eksisterende. Helt nøjagtigt er afstanden et mål.

Mesterholdet fra Aalborg kan takke sig selv for, at de ikke fik ramt på Flensburg/Handewitt. Dårligt overtalsspil blev katastrofalt.

Se også: Storspillende keeper sikrede Skjern avancement

Således tabte Aalborg i 2. halvleg fire overtalsperioder med 5-0, så træner Nikolaj Jacobsen ved godt, hvad der skal trænes de næste gange.

Selv om hjemmeholdet fik skabt spænding om udfaldet og udlignet, så havde Flensburg/Handewitt i landsholdsspilleren Thomas Mogensen en mand, som bare ville vinde.

Udover at score trak han også to straffekast, og det sidste sendte Steffen Weinhold ind med et halvt minut tilbage til slutresultatet 27-26 efter at den ellers så scoringssikre Anders Eggert havde brændt to gange på en velspillende Richard Kappelin i Aalborg-målet.

Se også: Kolding rendte ind i dyrt nederlag

Kappelin blev i 2. halvleg overgået af landsmanden Mattias Andersson, der begyndte at hive klasseredninger ud af ærmet, så nogle af Aalborg-spillerne blev skræmt fra vid og sans.

Ikke mindst anfører Jacob Bagersted kunne i 2. halvleg ikke ramme målet.

Med sejren er Flensburg/Handewitt næsten sikre på 2. pladsen i gruppen, mens Aalborg kommer videre til 1/8 finalerne som 3’er.

0 kommentarer
Vis kommentarer