Gravholt scannes igen efter mystisk skade

Stregspilleren skal undersøges og testes i morgen – bliver hun klar til VM

Mette Gravholts VM-skæbne er fortsat uvis. Tvis Holstebro-spilleren landede uheldige og fik et voldsomt vrid i sin ene hofte under den afsluttende testkamp mod Spanien søndag i Aarhus, og stregen skal scannes yderligere en gang og testes i morgen, før Jan Pytlick og Co. ved, hvordan situationen er.

- Vi er fortrøstningsfulde, men kan lige nu ikke gøre andet end afvente, hvad scanning og test fortæller. Jeg tror, vi får Mette Gravholt med til VM, men det kan godt være, hun så ikke lige kan spille den første kamp, siger Jan Pytlick.

Danmark møder i de tre første kampe hhv. Kina, Japan og Algeriet, der på en normal dag ikke burde byde på de allerstørste problemer i verden – og først derefter bliver det alvor i den indledende pulje mod de brasilianske opkomlinge og værterne fra Serbien i det, der kan blive gruppefinalen.

Der er altså tid til at pleje slagskader inden kampene mod de formodet værste VM-modstandere.

Mette Gravholt lå længe og våndede sig på gulvet, inden en læge blandt tilskuerne tilbød sin assistance, åbnede sin klinik og fik Mette Gravholt tilset og scannet.

- Men det er svært at se noget helt præcist så kort efter skadens opståen, og derfor må vi have set på hende igen i morgen, når væskeophobningen forhåbentlig har fortaget sig, fortæller landstræneren.

Omstændighederne omkring skadens opståen fortoner sig også i det lettere dunkle:

- Gravholt sagde selv, at der ikke var modspillere i nærheden, men jeg må indrømme, at jeg ikke lige havde min opmærksomhed på hende i situationen, hvor der blev dømt straffe til Spanien, siger Jan Pytlick.

Mette Gravholt er i sikre hænder hos sine forældre i Københavns-området og skal under kyndig inspektion af Team Danmark-korpset i Brøndby i morgen.

Derefter er alle klogere.

0 kommentarer
Vis kommentarer