Burgaard: Vi kan slå Montenegro på bredden

Montenegro er stærke, men danskerne har en bredere trup. Det kan blive trumfkortet i aften.

Louise Burgaard tror på, at Danmark står godt rustet mod Montenegro. (Foto: Lars Poulsen)
Louise Burgaard tror på, at Danmark står godt rustet mod Montenegro. (Foto: Lars Poulsen)

Bookmakerne giver kun omkring odds 1,40 på Montenegro-sejr over Danmark i VM-1/8-finalen i Beograd, og dermed tror spilleselskaberne på, at VM er slut for danskerne i aften.

Men europamestrene er bestemt ikke usårlige, mener de danske spillere, der ser en fordel i en meget bredere trup.

- Montenegro spiller med syv spillere. Vi har 16, der kan spille. Vi kan skifte ud, uden at det har den store betydning. Så det gælder om at holde dampen oppe. Kampen bliver ikke afgjort i første halvleg, siger højrebacken Louise Burgaard.

Hun forventer en kamp i samme stil som den, danskerne spillede onsdag aften mod Serbien.

Det var et opgør præget af fysik og to gode forsvar. Danmark førte med to mål i anden halvleg, men endte med at tabe 22-23.

- Vi stod nok alle sammen efter Serbien-kampen med følelsen af, at vi gerne ville spille den om med det samme. Det får vi på en eller anden vis muligheden for nu. Vi var et mål fra Serbien, og jeg synes, at vi skulle have vundet den kamp, siger Louise Burgaard.

I forhold til nederlaget til Serbien er der plads til forbedring i det danske angreb.

Specielt de hurtige omstillinger fra forsvar til angreb skal blive bedre, mener Burgaard, der også gerne vil se de udprægede forsvarsspillere deltage for fuld kraft fremad banen.

- Det handler om, at vi får løbet. Vi kan jo alle sammen angribe. Det er jo ikke sådan, at der er nogen, der er boldmongoler eller noget. Så vi skal alle sammen gå mod kassen, lyder opfordringen fra Viborg-profilen.

0 kommentarer
Vis kommentarer