Eks-kæresterne deler værelse i VM-lejren

Mette Gravholt og Kristina Kristiansen var sammen i et år - nu er de tætte, tætte venner, der gør alt sammen og deler værelse i VM-lejren

Kristina Kristiansen og Mette Gravholt har det sjovt under træningen. (Foto: Lars Poulsen)
Kristina Kristiansen og Mette Gravholt har det sjovt under træningen. (Foto: Lars Poulsen)
Følg Håndbold

NIS (Ekstra Bladet): De gør alt sammen. Opvarmning, formiddagstræning, forebyggende øvelser, de spiller i samme klub, de følges ad ind og ud ad hallen –og de deler selvfølgelig også værelse på Grand Hotel Nis.

28-årige Mette Gravholt og 24-årige Kristina ’Mulle’ Kristiansen.

– Er I nærmest uadskillelige?

– Ja. Vi var jo kærester før – i et år. Men det er lang tid siden. Halvandet år, forklarer Mette Gravholt.

– Efter det er vi bare sindssygt gode veninder. Vi laver alt sammen, og så har vi oven i købet fået lov til at bo sammen her under VM, hvilket jo er helt fantastisk, for det giver bare en sindssyg tryghed for os begge to, siger Mette Gravholt.

– Vi har hinanden –men jeg synes også, vi er ret gode til at inddrage andre, og der er ikke nogen, der føler sig udenfor. Det er rart at have sådan en person, der ikke bare er en veninde –det er virkelig hende, jeg stoler 100 procent på.

– Så vi taler om en lykkelig skilsmisse?

– Ja, det gør vi. Vi er bare meant to be friends, det var ikke kærester, vi skulle være. Det fandt vi ud af, og vi har bare været pissegode veninder siden. Vi kan ikke undvære hinanden. Det er bare så fedt, at vi får lov til at være af sted sammen. Det er bare det største.

Håndboldstjerne: Dødningehoveder er noget af det fedesteLandsholdsstjerne: Jeg har altid vidst, jeg var til piger

– Er du til piger generelt?

– Lige nu er jeg til piger. Men jeg har også været til drenge. Det lyder nok lidt rodet.

– Det giver flere muligheder, kan man sige…

– Ja, det er jo det, haha, det er da positivt.

– Hvis en af jer får en kæreste, giver det så ikke ballade?

– Næ! I starten skal man lige vænne sig til det, for, du ved... Du er min, og jeg er din –og vi er hinandens. For man vil jo ikke miste hinanden. Men vi har affundet os med, at der skal nye mennesker ind i vores liv, og det er vi bare glade for –og glade på hinandens vegne. Så længe vi er glade for hinanden, er vi lidt ligeglade med, hvem hinanden ser og er kærester med.

– Og uden jalousi?

– Ja! Det er vist sværere for andre at forstå. Men det er også sådan, at hvis man er kæreste med mig, så er man også semi-kæreste med Mulle. Det er lidt min pakke. Hun er med som familie, jeg ser hende meget som en søster.

– Hvordan er rollerne fordelt?

– Mulle er jo i vores forhold lidt den, man skal passe på –det ER hun. Jeg passer på hende på nogle punkter, og så er jeg, du ved, klodset, kommer for sent og glemmer pas, puls-ur og alting, og der passer hun så på mig. Til gengæld har jeg så styr på skat, regler, samfund og de der ting, man sådan skal vide for at være voksen. Dem ved jeg. Når de ringer fra banken, er det mig, der går ind.

–Mulle deler en lejlighed med Sandra Toft – giver det fnidder?

– Det har aldrig ligget i kortene, at Mulle og jeg skulle bo sammen. Det ville simpelt være for meget mærkeligt for nye mennesker i vores liv at forstå. Det har vi ikke lyst til –men vi er jo bare sammen altid alligevel. Og Sandra har lært at leve med os.

Vanvid: De træner hårdt - på en kampdag

– Har du altid været til piger?

– Overhovedet ikke. Jeg var til drenge, til jeg mødte Mulle. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke vidste det før, men nu er jeg meget klar over, at jeg ikke sådan rigtigt er til drenge. Nu er jeg til piger.

Kristina Kristiansen bakker veninden op:

– I virker næsten ubrydelige?

– Vi er bedste venner. Ja, sådan er det! Det har det været lige siden, hun flyttede til klubben. Det har bare klinget supergodt. Hun kender mig SÅ godt, det er et rigtig godt venskab, og det er dejligt at have sådan en person, man er så tæt med, i sit liv. Jeg har andre veninder, Sandra Toft, som jeg bor med, og det er superdejligt. Vi tre har det sgu godt sammen i Holstebro, og når vi er på ferie, siger Mulle.

– Har du aldrig mærket jalousi?

– Det vil jeg helst ikke svare på.

– Men det lyder, som om I kan acceptere utrolig meget?

– Ja, det kan vi, og du ved... Jeg laver fejl, du laver fejl –og vi har det godt. Jeg er bare glad for, vi har det, som vi har det. Det er dejligt.

Håndboldstjerne: Dødningehoveder er noget af det fedesteLandsholdsstjerne: Jeg har altid vidst, jeg var til piger

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers