Efter sensationen: Sådan når Danmark semifinalen

Efter sensationen mod de forsvarende Europamestra fra Montenegro giver Ekstra Bladet her fem punkter til, hvordan Danmark kvaser tysken i kvartfinalen og kommer i semien

Fem ting skal som minimum gå i opfyldelse, hvis Danmark skal spille sig i VM-semifinalen (Foto: Lars Poulsen)
Fem ting skal som minimum gå i opfyldelse, hvis Danmark skal spille sig i VM-semifinalen (Foto: Lars Poulsen)

1. Højrebacken, venstrehåndede Susann Müller, er tyskernes klart farligste angrebsvåben. Den tidligere Randers-skytte skal stresses via en aggressiv opdækning. Hun skyder alligevel og kan fremprovokeres til en stor fejlprocent.

2. Den tidligere Viborg-stregspiller Anja Althaus er nøglespiller i begge ender. De danske midterforsvarere skal tage slagsmålene med hende inden boldbesiddelse. I den tyske defensiv kan hun selv udfordres til udvisninger.

Se også: Pytlick om TV 2-kritik: - Det er det værste vrøvlSe også: Norsk træner om dansk VM-sejr: Fantastisk

3. Clara Woltering i målet er meget flagrende. Forstået på den måde, at de danske afsluttere skal tænke sig om, før der fyres af. Det er en god idé at trække bolden, fordi keeperen har hurtige udfald.

4. Måske vigtigst af alt: Der er ingen grund til overdreven bekymring om modstanderen. Tyskland har et uhyre solidt kollektiv, men danskerne har mindst lige så stor individuel styrke og skal først og fremmest vinde kampen ved at spille på egne præmisser. Det vil bl .a. sige, at der skal fuld knald på kontrafasen.

5. Der skal tålmodighed til i det danske forsvar. Tyskerne spiller med stor omtanke, hvilket en scoringsprocent på den rigtige side af 50 i de hidtidige kampe dokumenterer. Afhængigt af kampforløbet, skal Pytlick omstille til offensivt, aggressivt forsvar. Fjenden må ikke få fornemmelsen af at styre.

Se også: Topkarakterer til Burgaard og PytlickSe også: Mulle: Hold da helt kæft for en kamp

0 kommentarer
Vis kommentarer