Mulle: Hold da helt kæft for en kamp

En god snak, en masse røverhistorier og en formodning om, at det ville blive den sidste kamp gjorde forskellen, siger playmakeren

Kristina Kristiansen jubler med blandt andre Louise Burgaard og Maria Fisker. (Foto: Lars Poulsen)
Kristina Kristiansen jubler med blandt andre Louise Burgaard og Maria Fisker. (Foto: Lars Poulsen)

BEOGRAD (ekstrabladet.dk): - Lige lovlig spændende? Jo, men det skulle den være. Det var ikke bare sådan en kamp, vi kunne vinde med syv, hvis det var det, siger Kristina Kristiansen efter indtoget i kvartfinalen.

Den lille sputnik fortæller, at hun egentlig gik i hallen for at nyde det – men at troen på sejr bredte sig som en steppebrand i holdet.

- Vi havde alle sammen en god mavefornemmelse. Da vi sidder og gør os klar til at gå tur, inden vi skal i bussen på vej til hallen, sidder folk og snakker og hygger. Folk griner, og vi fortæller røverhistorier, og i bussen sidder alle så og er fokuserede. Da vi kommer ud, kunne man bare mærke, der var sådan en glæde og lettelse i ens krop, fortæller Mulle.

- Åh, vi skal bare nyde det, fuck, de er bare fuckin’ bedre end os, men nu skal vi bare gå ud og give den fuld skrue, og det gør vi bare i både første og anden halvleg.

- Åh, jeg er virkelig imponeret over, at vi vinder i dag, at vi bare tager det så roligt. Det er ikke sådan, at vi stresser op og siger: Kom nu, kom nu, kom nu. Næ, det er jo dem, der er favoritter og har udtalt sig om, at de var både det ene og det andet. Jeg synes, vi tager det så køligt – og så tager vi den hjem i hus.

Se også: Pytlick efter VM-gyser: Hvilken forløsning

Det var vel en lidt rodet angrebskamp fra begge hold?

 

- Jeg synes ikke, at vores offensiv var så rodet igen. Jo, vi spiller tre over til fløjen, men ellers er det sådan noget med at ligge på gulvet og score, men det er altså ikke rod. Det er systemer, vi kører – så mere rodet er det heller ikke. Det var værre mod Brasilien.

Se også: Sensation! Danmark banker europamestrene

Hvordan oplevede du den dramatiske slutning?

- Jeg ser på dommerne, og jeg kan bare se, at han laver DEN her med armene! Og så er jeg løbet. Hold kæft, den kunne lige så godt have gået ind, mand!

Danmark havde bolden 15 sekunder før tid, men Louise Burgaard blev presset til et forsøg af dommerne, der havde de lange nøl-arme i vejret.

- Vi tog det roligt i angrebet, armen var oppe – og det er fint nok, at Burgaard kaster den over mål i stedet for at lave et eller andet hurlumhej. Såeh… Hold da kæft, siger Kristina Kristiansen.

[[

Sådan spilles de afgørende kampe ved VM:

Ottendedelsfinaler 15-16/12:
Danmark-Montenegro 22-21
Frankrig-Japan 27-19
Brasilien-Holland 29-23
Sydkorea-Serbien 27-28
Tyskland-Angola 29-21
Polen-Rumænien 31-29
Ungarn-Spanien 28-21
Norge-Tjekkiet 31-21

Kvartfinaler 18/12:
Polen-Frankrig 22-21
Brasilien-Ungarn 33-31 efs.
Danmark-Tyskland 31-28
Serbien-Norge 28-25

Semifinaler 20/12:
Polen-Serbien 18-24 (6-14)
Polen: Karolina Szwed 4 (1), Iwona Niedzwiedz 2, Katarzyna Koniuszaniec 2, Patrycja Kulwinska 2, Karolina Semeniuk 2 (1), Karolina Siodmiak 1, Kinga Byzdra 1, Karolina Kudlacz 1, Alina Wojtas 1, Malgorzata Stasiak 1, Agnieszka Jochymek 1
Serbien: Andrea Lekic 8, Dragana Cvijic 5, Sanja Damnjanovic 4, Jelena Zivkovic 2, Svetlana Ognjenovic 2, Jelena Popovic 1, Jelena Eric 1, Jelena Nisavic 1
Udvisninger: Polen 2, Serbien 3
Tilskuere: 19.000

Brasilien-Danmark 27-21 (14-10)
Brasilien: Alexandra Nascimento 7 (4), Ana Rodrigues 5 (1), Daniela Piedade 4, Deonise Cavaleiro 4, Eduarda Amorim 3, Samira Rocha 2, Fabiana Diniz 1, Mayara Moura 1
Danmark: Maria Fisker 3, Anne Mette Hansen 3, Mette Gravholt 3, Kristina Kristiansen 3 (1), Susan Thorsgaard 2, Trine Østergaard 2, Louise Burgaard 2, Line Jørgensen 1, Stine Jørgensen 1, Ann Grete Nørgaard 1 (1)
Udvisninger: Brasilien 5, Danmark 2
Tilskuere: 7.000

Finale og bronzekamp 22/12
Kl. 14.30 Danmark-Polen
Kl. 17.00 Brasilien-Serbien

]]
0 kommentarer
Vis kommentarer