Verdens bedste Fisker: Jeg mangler julegaver!

Maria Fisker har drømt om at være verdens bedste venstrefløj. Nu er hun det - og kunne egentlig have gjort det bedre...

Live-interview med TV 2 News, autografer, billeder, nysgerigge blikke.

Opmærksomheden, hypen er enorm i Københavns Lufthavn, da en stribe håndboldspillere daffer af sted med kufferter, smil og liiidt tomme blikke.

Blandt dem er Maria Fisker.

Verdens bedste Fisker, kan man meget passende kalde Viborg-fløjen.

Hun kronede søndag en fremragende turnering med at blive kåret som turneringens bedste og udtaget til All Star-mandskabet.

- Det er så syret. Jeg har altid sagt, at jeg ville være den bedste venstrefløj. Og nu er jeg kåret til det. Det er syret at tænke på, siger hun til Ekstra Bladet efter noget af en velkomst fra venner, familie, DHF-folk og sponsorer.

Se også: Hårdt ramte bronzetøser: Champagne over det hele

- Kan du forholde dig til det?

- Nej, egentlig ikke. Det er jo bare mig. Jeg synes godt, jeg kunne spille lidt bedre, siger hun og bliver afbrudt af Kristina Kristiansen, der liige skal have taget et 'fuldebillede' og givet endnu et kram, inden afskeden og juleferie.

- Undskyld, siger hun og griner. - Jeg har turde drømme om det. Men at stå midt i det nu...det er vildt. Og jeg er så stolt, siger hun, inden hun forsøger at komme hjem mod Jylland - og de sidste julegaver.

- Jeg kan slet ikke forholde mig til, at det er jul. Det er jo ikke fordi, det er ved at være jul. Det ER jul! Helt skørt. Jeg mangler lige et par stykker (gaver, red.), som jeg skal nå, når jeg rammer Jylland. Der er længe åbent, ik'?

1 af 2 Et par fans skal lige foreviges med verdens bedste venstrefløj. (Foto: Henning Hjorth)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer