Bolts smukke veninde til Holstebro

Jamina Roberts 'scorede' sammen med to holdkammerater 90 minutter på Usain Bolts værelse den aften, han vandt OL-guld i London

Usain Bolt i godt og flot svensk selskab efter OL-guldet. Jamina Roberts, der fra næste sæson tørner ud for Tvis Holstebro, sidder koket og gør tegn på jamaicanerens venstre side. Den svenske trio fik 90 minutter på verdensstjernens værelse. (Privatfoto)
Usain Bolt i godt og flot svensk selskab efter OL-guldet. Jamina Roberts, der fra næste sæson tørner ud for Tvis Holstebro, sidder koket og gør tegn på jamaicanerens venstre side. Den svenske trio fik 90 minutter på verdensstjernens værelse. (Privatfoto)

Jamina Roberts siger dig måske ikke umiddelbart så meget. Med mindre, du har harpiks på hjernen og er helt inde i de inderste kringelkroge af svensk damehåndbold.

Men hvis vi siger Usain Bolt i selskab med tre kønne svenske håndbold-tjejer på et hotelværelse i London natten efter jamaicanerens OL-guld på 100 meter. Tilsat lidt twitter og et billede, der gik verden rundt... Ringer der en klokke?

I den kommende sæson kan du se hende tørne ud for Tvis Holstebro i håndbold-ligaen, den 23-årige kvinde fra Sävehof, som Usain Bolt ikke kunne sige nej til, da hun sammen med Viborg-spilleren Isabella Gulldén og Ulrika Ågren (kæreste med HSV-danskeren Henrik Toft Hansen) kom i clinch med verdensstjernen i timerne efter, han for anden gang var løbet med OL-guldet på 100 meter.

Det tog kun 9.63 - til gengæld fik den svenske trio 90 minutters sjov i selskab med verdens hurtigste mand oppe på hans værelse, hvor kvartetten bl.a. hyggede sig med at tage billeder og vise W-tegn. Vi formoder, w'et står for winner.

Se også: Håndboldfolk skal lære af Ronaldo

Ikke ligefrem en betegnelse, man kunne hæfte på det svenske kvindelandshold. Det tabte nemlig samtlige kampe under legene i London.

- Jamina er en finurlig spiller på den gode måde. Hun er hurtig, kreativ, stærk motorisk og god mand-til-mand. Skal man sætte et enkelt begreb på hende, er det vel X-faktor, siger Tvis-træner Niels Agesen, der altså indfører endnu et bogstav i forbindelse med svenskeren.

- Man skal bruge tæerne også for at tælle de klubber, der har været interesseret i hende, så vi er naturligvis svært tilfredse med, at hun har valgt TTH. Jamina blivet et perfekt alternativ på venstre back til den 'klassiske' Anne Sofie Hjort, og med de to samt Kristina 'Mulle' Kristiansen, Lærke Møller og Nathalie Hagmann i bagkæden, er vi altså godt kørende, siger han.

Jamina Roberts var i afvigte sæson stærkt spillende for Sävehof i Champions League, hvor hun samlet blev den ottende mest scorende spiller i turneringen.

Se også: Kasper Hvidt før Tvis-møde: Vi har et godt udgangspunkt

Privat danner hun par med en anden svensk håndboldspiller - Emil Berggren - der i denne sæson har spillet for Bergischer i Bundesligaen.

- Jeg håber, vi kan komme til at bo sammen igen, siger Jamina Roberts lidt kryptisk. Det kunne jo tyde på, agenterne har gang i at få svenskeren placeret i en jysk klub.

Tvis bliver det næppe. Vestjyderne har købt ind til pladsen i skikkelse af veteranen Jonas Larholm, der tørner ud for Tvis i den kommende sæson.

Og det er vel for meget at håbe på, at Usain Bolt lægger vejen forbi til et opgør mod Nykøbing Falster - eller Randers...

0 kommentarer
Vis kommentarer