Nu starter dame-håndbold: Se de ti bedste indkøb

Damerne er klar til en ny håndbold-sæson. Mange spillere har skiftet klub - Anne Mette Hansen er en af de mere bemærkelsesværdige

20-årige Anne Mette Hansen har allerede vundet VM-bronze - nu debuterer hun også i Dame Håndbold Ligaen. (Foto: Lars Poulsen)
20-årige Anne Mette Hansen har allerede vundet VM-bronze - nu debuterer hun også i Dame Håndbold Ligaen. (Foto: Lars Poulsen)

En ny sæson betyder også en masse klubskift.

Et af dem er den 20-årige landsholdsspiller Anne Mette Hansen, der måske er den mest atypiske debutant i Dame Håndbold Ligaen.

Sidste efterår strøg hun som en komet ind på A-landsholdet efter at have markeret sig kraftigt på ungdomsplan i DHF-regi. Og i december vandt hun såmænd VM-bronze for Danmark.

Se også: Direktør stopper i Viborg HK efter et år

Ikke desto mindre er det først nu, at langskytten skal snuse til udfordringerne i den bedste række efter skiftet fra Ajax til København Håndbold.

- Det er lidt spøjst. Jeg har på en måde taget tingene i omvendt rækkefølge, men sådan er det tilfældigvis blevet.

- Jeg er glad for, at jeg valgte at blive hele sidste sæson i Ajax, selv om der var andre muligheder. Jeg lærte en masse af min første rigtige seniorsæson i den næstbedste række og føler mig derfor rigtigt godt rustet til ligaen, lyder det fra København Håndbolds ganske erfarne debutant.

Se ni andre gode handler under artiklen.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer