Christiansen stadig stjerne i Tyskland

Den elegante spiller med i legendernes kamp op til det tyske verdensrekord-forsøg – men ingen fest til danskeren: - Jeg skal hjem til min søns kamp søndag morgen!

Lars Christiansen, som han fejrede en scoring i sine aktive dage. Lørdag var han tilbage foran et kæmpe håndboldpublikum i Frankfurt. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Lars Christiansen, som han fejrede en scoring i sine aktive dage. Lørdag var han tilbage foran et kæmpe håndboldpublikum i Frankfurt. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

FRANKFURT (Ekstra Bladet): Det er to år siden, han stoppede karrieren – som 40-årig. Men Lars Christiansen er stadig et kæmpe navn i Tyskland.

Det er danskerens kontrafej, der pryder Velux ’Beat The Keeper’-boksen uden for Commerzbank-Arena i Frankfurt, og han er en af dem, der får det størtste applaus fra tilskuerne til showkampen mellem gamle håndbold-legender, der varmer op til det tyske attentatforsøg på den danske verdensrekord fra maj 2011, da 36.651 var til ball i Parken.

- Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg har spillet sidst, men det er et super hyggeligt arrangement og skønt at se de gamle spillere, jeg har været på hold med og spillet imod i en lang karriere i Tyskland, siger Lars Christiansen.

Han diverterer publikum med en flabet scoring i kampen, hvor gamle slidte stjerner med masser af arrede knæ og humpende gangarter stiller op. Ekstra Bladet bumlede direkte ind i garderhøje svenskere som Magnus Wislander, Staffan Olsson, Stefan Lövgren og Tomas Svensson ved ankomsten til katakomberne under Eintracht Frankfurts hjemmebane med plads til ca. 52.000 tilskuere.

En lidt betænksom Rhein-Neckar Löwen-træner Nicolaj Jacobsen under en træningsseance med sit mandskab. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Glansen er gået af frysepizzaerne

Andre koryfæer som Daniel Stephan, forsvarssluggeren Oliver Roggisch, der nu er assistenttræner for Nikolaj Jacobsen i Rhein-Neckar Löwen, Andreas ’Der Hexer’ Thiel, Olafur Stefansson med AGK-fortiden og mange, mange andre har udfordret parketgulvet, selv om adskillige ser ud som om, de har sten i skoene.

Lars Christiansen bliver præsenteret som indehaver af den rette blanding kvinde-charme og verdensklasse-spiller og som manden, der gennem 14 forrygende år i Flensburg fik kvinder til at gå til håndbold – ikke kun for at se en smart dansker, men også for at se en super dygtig håndboldspiller.

Lars Jacobsen var inviteret til at spille på hold med Stephan Kretzchmar og måtte pænt dele spilletid med fløjkollegaen i sejren, der blev på 27-22 over et  hold med bl.a. de gamle svenske Kiel-stjerner i folden. Så fik han da has på dem!

- Det er sjovt, og vi var i aftes ud at spise alle sammen. Desværre kan jeg ikke blive hernede og give den gas i aften. Jeg er træner for min søn Frederiks hold i Juelsminde, og de spiller kamp tidligt søndag morgen – dén kan jeg ikke udeblive fra uanset begrundelsen, siger Lars Christiansen, der for to år siden fandt sammen med Christina Roslyng igen.

Se også: Lindberg klar til verdensrekord

Man må håbe, gutterne fandt en af de større restauranter i Frankfurt. Det ene hold talte 22 navne – Lars Christiansens hele 27. Og med de brede bringer, nogle af gutterne efter hånden kører med, fyldt de to bænke faktiske hele den ene langside i Commerzbank-Arena!

0 kommentarer
Vis kommentarer