Lindberg går fra verdensrekord til amatørhold

Hans Lindberg er kampklar – og det får han også brug for at være. HSV spiller lige en betalt opvisningskamp rundt om Frankfurt og bliver hængende for at spare på brændslen

FRANKFURT (Ekstra Bladet): Det er blevet sparetider i HSV Handball, der indtil i sommer kørte med løst checkhæfte og passende overtræk. Klub-mæcenen Andreas Rudolph skulle nok betale millionerne, når regningerne hobede sig op.

Men det er blevet hverdag for Hans Lindberg og Henrik Toft i klubben, der har forgyldt spillere med store kontrakter – men nu er nødt til at samle hver en cent, klubben møder på sin vej.

De to danskere og deres holdkammerater skulle f.eks. ikke hjem til hansestaden mod nord efter nederlaget i Frankfurt til Rhein-Neckar Löwen lørdag aften.

Næ, der er nemlig dømt opvisningskamp mandag aften mod amatørklubben TV Flein, der netop nu har brug for en træningskamp op til de strabadserende slag i Würtembergligaen – som starter snarest.

Kampene bliver IKKE vist på tv…

Se også: Landin på toppen i rekord-brag

Se også: Christiansen stadig stjerne i Tyskland

- Vi bliver hernede i Frankfurt og skal spille en eller anden opvisningskamp mandag mod et lokalt hold. Så slipper vi for en lang togrejse hjem i aften og en ny togrejse tirsdag, når vi dagen efter skal møde Balingen i ligaen, fortæller Hans Lindberg.

Rusten skal bankes af
Danskeren fik 20 minutter på banen mod Niklas Landin og co. og gjorde det fornemt – fem træffere på fem forsøg er klart godkendt. Specielt, når man lige har været ude fem uger med en smadret tommelfinger på skudhånden.

- Jeg fik først to sekunder før kampen at vide, at jeg skulle sidde på bænken. Jeg er jo bare glad for at spille igen og vise, jeg er der, og det gik jo fint med min tommelfinger. Formen er okay, men jeg kan godt mærke, der er noget rust, der skal bankes af.

- Nu har jeg haft tre træninger og spillet kampen her, og det hjælper jo alt sammen. Men jeg brændte jo ikke nogen – og jeg er godt tilfreds. Også med skuddene, siger Hans Lindberg.

En lidt betænksom Rhein-Neckar Löwen-træner Nicolaj Jacobsen under en træningsseance med sit mandskab. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Glansen er gået af frysepizzaerne

Hans hurtige comeback der også nice news for Gudmundur Gudmundsson, der samler sine danske tropper fra mandag om en uge.

- Jeg er klar til landsholdssamlingen om en uge. Det satser jeg da på, siger Hans Lindberg.

Rekordkampen i Commerzbank-Arena bliver ikke en af dem, han gider huske særligt længe:

Sløj stemning
- Første halvleg spillede vi ideløst og tempoforladt. I anden halvleg præsenterede vi det HSV, som vi gerne vil med masser af indsats og tempo. Det var desværre bare en halvleg for sent.

HSV var bagud 17-8 ved pausen – men stred sig op til ’blot’ at tabe 28-26 i kampen, der med påstået 44.189 tilskuere satte verdensrekord for et håndboldpublikum.

- Det er jo fedt, når man sidder og kigger op, men jeg synes, stemningen uden for enhver tvivl er bedre, når vi spiller på hjemmebane. Der er der jo en masse, der holder med, og nogle, der holder imod - i dag var der mange, der bare var her. Jeg synes ikke, der kom så meget stemning ned til banen, og det skyldes jo nok, at folk sidder så langt væk, siger Hans Lindberg.

Klar til braget mod TV Flein mandag kl. 19 i Sandberghalle…

0 kommentarer
Vis kommentarer