KIF-helt: Fodbold-stemning, så bliver det vildt

KIF Kolding Københavns stregspiller Torsten Laen mener, det er vigtigt, at man bevarer begge ben på jorden

Torsten Laen glæder sig over sejren mod Flensburg og ser frem til næste kamp mod Besiktas (Foto: Claus Bonnerup)
Torsten Laen glæder sig over sejren mod Flensburg og ser frem til næste kamp mod Besiktas (Foto: Claus Bonnerup)

KIF Kolding København leverede søndag en magtdemonstration over for de forsvarende Champions League-vindere, Flensburg-Handewitt.

Stregspiller Torsten Laen mener dog ikke, at man skal lade sig rive med af 35-21-sejren, for der resterer stadig ni kampe i gruppespillet.

Se også: Boldsen: Det er den største præstation nogensinde

- Det var naturligvis en helt igennem fantastisk kamp, og den skal vi selvfølgelig være meget stolte af. Men vi skal på ingen måde hvile på laurbærrene, for vi har en ny kamp på onsdag i Esbjerg, og så skal vi en tur til Istanbul i weekenden.

- Vi har ikke tid til at miste fokus, og det handler nu om, at vi skal bruge euforien konstruktivt, så vi bevarer den gode stemning, men samtidig også bevarer fokus på de kommende kampe, siger Laen til klubbens hjemmeside.

Man skal ikke ligge så meget i, at KIF Kolding København vandt med 14 mål, men mere måden det skete på, pointerer Laen.

- Flensburg gav lidt op i anden halvleg, det var tydeligt. Men jeg syntes også, at vi spillede næsten fejlfrit i mange perioder. Vi stod godt i forsvaret, vi spillede rigtig godt angrebsspil, og der var bare generelt meget, der fungerede for os.

Se også: Boldsen flænser landstræner i ny bog

- Når man tænker på, at vi blandt andet havde Lars Jørgensen siddende udenfor i hele kampen, så ser det rigtig fint ud i de næste kampe, når han først kommer tilbage, vurderer Laen.

De danske mestre gæster onsdag Ribe-Esbjerg i den hjemlige liga, inden holdet lørdag skal en tur til Istanbul, hvor Besiktas venter i næste runde af Champions League.

Tyrkerne bliver en uhyggelig svær opgave, og der skal leveres en stærk præstation for at få point med hjem, lyder det.

- Vi skal ned og spille mod et hold, som har alt at vinde. Samtidig med at vi spiller på deres hjemmebane. Jeg kender ikke meget til tyrkisk håndbold, men jeg kan jo se lidt over til fodbold, hvordan stemningen er på stadion.

- Og hvis de har samme mentalitet, når det gælder håndbold, så bliver der tryk på kedlerne. Men vi skal uden tvivl være forberedt på hvad som helst, understreger Laen.

Se også: Håndboldmestrene skal bruge 12 mio. kr

0 kommentarer
Vis kommentarer