Annonce:
Annonce:

Ny stor KIF Kolding-succes i Champions League

Danmarks nye storhold kan godt begynde at drømme om at snyde både Flensburg Handewitt og Barcelona for 1. pladsen efter ny triumf over Wisla Plock

Simon Jensen og KIF Kolding København buldrer videre i Champions League. Torsdag vandt danskerne over Wisla Plock. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Simon Jensen og KIF Kolding København buldrer videre i Champions League. Torsdag vandt danskerne over Wisla Plock. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Håndbold

Sådan skulle den ged barberes.

Efter at have halset bagud i 52 lange minutter i Plock i Polen havde Danmarks nye storhold, KIF Kolding København planen klar til også at vinde det syvende indbyrdes opgør i Champions Leagues gruppespil.

Først Bo Spellerberg, så Kasper Irming og til slut den store franske stregspiller, den 110 kg tunge Cyril Viudes sørgede for endnu en KIF Kolding København-sejr.

Knock out slaget blev sat ind med 20 sekunder tilbage. Længere kunne pinen heller ikke trækkes ud.

Med ni ud af 10 point kan Hele Danmarks håndboldhold godt begynde at kigge efter 1. pladsen i en dynamitgruppe, som ellers tæller sidste sæsons Champions League-finalister, titelindehaverne fra Flensburg/Handewitt og Barcelona.

Chok: BSV's bedste ude på ubestemt tid

For at gå hele vejen kræves en sejr i enten Flensburg eller Barcelona, men alt ser ud til at kunne lykkes for det nye storhold.

Annonce:

Det holdt hårdt i det polske, og det blev som i sidste sæson til en tæt affære, hvor KIF Kolding København flere gange var ved at få fat, men brændte eller smed bolden væk, så kampen endte med at blive en nervepirrende affære.

Ikke mindst for det danske mandskab, som måtte spille de sidste minutter uden sit største navn, svenskeren Kim Andersson, hvis finger røg af led, men Kasper Irming gik ind og fyldte pladsen ud.

Kasper Hvidt gav træneren et par flade

Efter at have solgt sig dyrt ved målet til 28-26, leverede denne også den aftalte frispilning til Cyril Viudes, der kunne score til 29-27.

At Wisla Plock fik pløkket et sidste mål ind var uden betydning, men så kom resultatet til at ligne resultaterne fra sidste sæson, hvor det Kolding-baserede mandskab vandt to gange med et enkelt mål.

Det blev ikke en af KIF Kolding Københavns bedste kamp.

Trods en god start kom man til at hænge bagud med op til 3 mål i lange perioder af kampen.

I målet havde Kasper Hvidt godt nok flere gode redninger, deriblandt et par straffekast, men han fik aldrig skræmt Wisla Plocks skytter.

Annonce:

KIF Kolding København kan tage tilbage til Danmark og følge hvad der sker lørdag aften i Flensburg, når hjemmeholdet møder Barcelona.

En sejr til danskerholdet med Thomas Mogensen, Anders Eggert, Lasse Svan osv. er velkommen, selv om et nederlag omvendt vil øge KIF Kolding Københavns chance for mindst at slutte som 2'er og formentligt få en overkommelig modstander i 1/8 finalerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: