Rigtig lortedag for DR-ekspert: - Det er barske løjer

Håndboldstjernen siger op og mister ekspertjob på DR

Besparelserne hos DR er bekymrende, mener Ekstra Bladets Poul Madsen og Henrik Qvortrup

Mandag blev en lortedag, som den gamle håndboldstjerne Lars Krogh Jeppesen godt ville have været foruden.

Samtidigt med en pressemeddelelse om, at han sammen med en anden tidligere landsholdsspiller Anders Oechsler havde sagt op i konkurstruede KIF Kolding, meddelte Danmarks Radio, at Champions League-håndbold, hvor han bijobber som ekspert, rammes af den brutale sparekniv.

Mens Lars Krogh Jeppesen vil stoppe som sponsoransvarlig senest ved månedens udgang, hvis altså ikke skifteretten allerede mandag kl. 11.00 vil erklære de 14 dobbelte danske mestre konkurs, vil Danmarks Radio fortsat have Champions League på programmet i yderligere to år.

- Det er barske løjer for mine kolleger. Jeg føler med DR-sporten. Først bliver sporten revet op og flyttet til Aarhus, og syv måneder efter skal der skæres ned. Det er hårdt, siger Lars Krogh Jeppesen.

- Jeg er virkelig ked af det på deres vegne.

- Hvad jeg har at sige omkring KIF Kolding, står i pressemeddelsen, lyder det fra Lars Krogh Jeppesen, der sammen med Anders Oechsler skulle have ført Koldings stolte håndboldtraditioner videre efter Boesen-æraen med far og søn, Jens og Lasse Boesen.

KIF Kolding er gået i gang med en ny start efter at have skilt af med København og 2 x Boesen, men fortiden har åbenbart fyldt for meget med skeletterne, der er fortsat med at vælte ud. Senest kravet fra tre tidligere stjerner, Bo Spellerberg, Lars Jørgensen og Marcus Cleverly samt den tidligere fysiske træner Thor Mørk.

Det er Spillerforeningen, som har sendt en konkursbegæring af sted på vegne af to af Lars Krogh Jeppesens nærmeste i håndbold.

Udover at have vundet EM i Norge i 2008 sammen med Bo Spellerberg og Lars Jørgensen blev de tre også sammen ungdomsverdensmestre tilbage i 1999.

Derudover har Lars Krogh Jeppesen også gået i klasse på Bo Spellerberg på idrætsgymnasiet Falkonergården, og siden ungdomsårene har Lars Jørgensen været den bedste ven.

Som dobbelt Champions League-mester med først Barcelona og senere THW Kiel er Lars Krogh Jeppesen nærmest selvskreven som ekspert, og mon ikke der er en anden TV-kanal, som vil snuppe ham, når DR ikke længere har rettighederne til håndboldens fornemste turnering.

- Tiden i KIF Kolding er desværre ikke gået, som jeg har håbet, og jeg er frustreret og ærgerlig over, at jeg bliver nødt til at opsige min stilling. Der er blevet brugt uanede mængder tid på at rydde op og få styr på fortiden, siger Lars Krogh Jeppesen i en pressemeddelelse fra klubben.

Her fortæller KIF Kolding, at de to gamle klubikoner i øvrigt sagde op allerede ved udgangen af august.

Se også: Medie: Dansk storhold tæt på konkurs

Se også: Dansk håndboldhelt får overraskende job

Se også: KIF Kolding må igen skrive kontrakter efter redning

85 kommentarer
Vis kommentarer