Annonce:
Annonce:

Baby-alarm! Sangerinde kan føde midt i håndboldkamp

GOG's storskytte Minik Dahl Høegh kan finde på at smutte i aftenens kamp mod Skjern - hvis altså kæresten Julie Berthelsen går i fødsel

Julie Berthelsen kan få en vis indvirkning på, hvem der stryger til tops i herreligaen, hvor GOG og Skjern spiller i aften. (Foto: All Over Press)
Julie Berthelsen kan få en vis indvirkning på, hvem der stryger til tops i herreligaen, hvor GOG og Skjern spiller i aften. (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Håndbold

- Hvis jeg pludseligt forsvinder væk fra kampen, er det fordi, at jeg skal hjem til fødsel.

GOG's storskytte, Minik Dahl Høegh har garderet sig, så han forhåbentligt kan nå at være sammen med kæresten, den dansk-grønlandske sangerinde Julie Berthelsen, når hun føder parrets barn nummer to, en datter.

Berthelsen har netop haft termin, så Minik Dahl Høegh er ikke særlig tryg ved at være involveret i aftenens topkamp i herreligaen i Skjern.

Vinderen af aftenens TV-kamp kan ellers stryge til tops i ligaen.

- Vi troede i går (tirsdag, red.), at nu skulle det være, men det gik i sig selv igen, fortæller Minik Dahl Høegh, der har back up på, så han kan forlade i Skjern i en fart, hvis telefonen ringer under kampen.

- Selv om Julie har lovet, at hun ikke går i gang med at føde, mens vi spiller, ved man aldrig, hvad der sker.

Parret har i forvejen Casper Nanoq, fire år til januar, og drengen glæder sig i følge faderen til at blive storebror og passe på sin nye lillesøster.

- Det er ekstra spændende i aften for mit vedkommende, og hvis det bliver aktuelt, håber jeg da, at Julie venter med at føde til, at jeg nåede tilbage, siger Minik Dahl Høegh, der som resten af GOG-mandskabet sre frenm til aftenens kamp med stor spænding.

Ikke siden 2008 har de syv dobbelte danske mestre været involveret i ægte topkamp, og i mellemtiden har sydfynboerne været gået konkurs i 2010 og tvangsnedrykket, men klubben med de stolte traditioner er ved at være tilbage som en magtfaktor fra Fyn i dansk håndbold. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: