Back-profil melder afbud til Østrig-kampe

Højrebacken Mads Christiansen har meldt afbud til herrelandsholdets kommende samling og kampe mod Østrig

Mads Christiansen kommer ikke med mod Østrig. (Foto: Jens Dresling)
Mads Christiansen kommer ikke med mod Østrig. (Foto: Jens Dresling)

Mads Christiansen har i længere tid døjet med en ankelskade, og den er grunden til, at højrebacken mandag har meddelt landstræner Gudmundur Gudmundsson, at han ikke deltager i den kommende samling og i de to VM-playoffkampe mod Østrig.

- Jeg har fået anklen skannet, og billederne viste, at der var nogle ting, der ikke var helet, som de skulle.

- Derfor lød anbefalingen, at jeg skulle have en blokade hurtigst muligt, og det kræver efterfølgende, at anklen får noget hvile, siger Mads Christiansen om baggrunden for afbuddet i en pressemeddelelse.

Nikolaj Jacobsen om historisk titel: Derfor vandt vi

Profilen fra den nykårede danske mesterklub, Bjerringbro-Silkeborg, regner dog ikke med, at skaden kommer til at gribe ind i forhold til samlingen i juli.

- Denne løsning skulle eliminere gener fremadrettet, og jeg er derfor klar til at deltage, når landsholdet møder ind i juli forud for den næste opgave, fortæller Mads Christiansen.

Gudmundur Gudmundsson har valgt ikke at udtage en erstatning til kampene 12. og 15. juni.

- Jeg udtager ikke andre spillere på højre back, så vi vil i stedet lave alternative opstillinger med den trup, der i forvejen er udtaget, siger landstræneren.

Kevin Møller er mandag indkaldt som supplement på målmandsposten, og den komplette trup, der tirsdag møder ind i Faaborg, er derfor følgende:

Klavstrofobisk håndboldoplevelse efter nådesløs evaluering

Udskældt Klavs Bruun fik storsejr – over Portugal