Bagspiller pådrager sig alvorlig skade i debut

Sebastian Henneberg har sprængt korsbåndet i sin første officielle kamp for Aalborg Håndbold

Sebastian Henneberg - her i aktion for Århus Håndbold mod Aalborg - blev alvorligt skadet i sin første officielle kamp for Aalborg. (arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Sebastian Henneberg - her i aktion for Århus Håndbold mod Aalborg - blev alvorligt skadet i sin første officielle kamp for Aalborg. (arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Så ruller 2. division igen, og Ekstra Bladet sender samtlige 14 kampe i hver eneste runde. Køb adgang her (+) for kun 49 kroner om måneden.

Bagspilleren Sebastian Henneberg fik torsdag sin officielle debut for Aalborg Håndbold, men det kan meget vel blive hans sidste optræden i denne sæson.

I torsdagens pokalkamp mod Ajax udgik han efter et vrid i knæet, og en skanning har nu bekræftet, at der er tale om et sprængt korsbånd, skriver klubben på sin hjemmeside.

Klubben forventer, at han er færdig for sæsonen.

- Det er en forfærdelig nyhed, og det er næsten ikke til at bære. Ovenpå en mindre ankeloperation forud for denne sæson har han kæmpet indædt for at komme op i gear, og han var tæt på at være tilbage på sit vanlige niveau.

- Jeg ved, at han er en rigtig fighter, og at han nok skal komme stærkt tilbage - og vi vil som klub hjælpe ham på alle tænkelige måder med genoptræningen, siger direktør Jan Larsen.

Skal have ro på
Henneberg, der har været en stor profil i Århus Håndbold, tørnede i den seneste sæson ud for norske Elverum. Nu havde han set frem til igen at prøve kræfter med den danske liga.

- Det er virkelig en bitter pille at sluge. Jeg havde sådan glædet mig til at vise mig frem i Aalborg Håndbold og hjælpe holdet med at opnå store resultater.

- Nu skal jeg lige have ro på de kommende uger frem mod operationen, og så er jeg ellers klar til at tage benhårdt fat på genoptræningen, så jeg hurtigst muligt kan komme tilbage på banen igen, siger Sebastian Henneberg.

Aalborg åbner sæsonen i ligaen hjemme mod KIF Kolding 4. september.

Den franske regering står bag stramningen af Tour de Frances coronaregler, siger Christian Prudhomme lørdag. Foto: Valery Hache/Ritzau Scanpix Cykling Nu strammer de alligevel Tourens coronaregler

Arkivfoto: Jens Dresling AGF AGF står klar: Uheldig Amini altid velkommen

Sport og Spil Eksperten afslører sit hold: Han er kuppet blandt sprinterne

Carsten V. Jensen sparede op imod 25 procent af klubbens spillerbudget, da man i januar sagde farvel til Johan Larsson, Hany Mukhtar, Kamil Wilczek og Dominik Kaiser. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Brøndby-redningen forude - hvis han får lov

0 kommentarer
Vis kommentarer