Bedst igen! Landin brillerer med endnu en super-redning

Den danske landsholdskeeper har fundet storformen frem for sin klub THW Kiel. Søndag var han blandt de bedste på sit hold, hvor han blandt andet diskede op med rundens bedste redning

Glem alt om den skæve start, som Niklas Landin fik i starten af denne sæson for THW Kiel.

Den danske landsholdsspiller har nemlig lagt det bag sig og i stedet vist storspil på det seneste for sin nye klub. I forrige Champions League-runde var Landin en levende mur for sit tyske hold, der bankede polske Wisla Plock i gruppespillet.

18 redninger blev det til for Landin i det opgør, og især én af dem skilte sig i den grad ud.

TV: Gense Landins akrobatiske redning i videoen her

Danskerens breakdance-refleks blev da også valgt som den bedste redning af det europæiske håndboldforbund (EHF) i den runde - og minsandten om ikke den 27-årige keeper toppede selvsamme liste runden efter.

Landin var igen toneangivende og var med til at vende et truende nederlag til sejr med sine 17 redninger, da Kiel i en tæt og intens kamp vandt CL-opgøret mod slovenske Celje med cifrene 35-32.

Den danske landsholdskeeper stemplede allerede ind efter et minuts spil, da Celjes stregspiller fik muligheden for at sende sit hold i front i Sparkasse Arena.

Men Kiel-keeperen forhindrede dette, da han kom bragende ud, gjorde målet småt og i sidste ende diskede op med en super-redning.

Så flot, at EHF har valgt den som den bedste i denne CL-runde - og dermed er det anden gang i træk, at Landin kan glæde sig over den fornemme anerkendelse.

Generelt var det en succesfuld runde i Champions League, hvis man kigger på det med danske briller.

Udover Landins førsteplads over bedste redninger, blev Flensburg Handewitts Rasmus Lauge og Kiels René Toft Hansen valgt til rundens hold, mens Mikkel Hansen brillerede med 11 scoringer for PSG.

TV: Læg især mærke til Mikkels Hansens hammer et minut inde i videoen

0 kommentarer
Vis kommentarer