Blev tilbudt verdensmester: Derfor afslog KIF Kolding København

KIF Kolding København havde ikke råd til Daniel Sarmiento, som FC Barcelona ellers tilbød til de danske mestre

KIF Kolding København måtte sige nej, da mestrene fik tilbudt den spanske verdensmester Daniel Sarmiento. Her bryder spanieren  igennem og scorer i sidste sæsons nedsabling af Aalborg i Champions League-kamp,
KIF Kolding København måtte sige nej, da mestrene fik tilbudt den spanske verdensmester Daniel Sarmiento. Her bryder spanieren igennem og scorer i sidste sæsons nedsabling af Aalborg i Champions League-kamp,

Den tidligere brugbilsforhandler Jens Boesen sagde i sidste sæson nej til et ellers forrygende tilbud.

Det var med blødende hjerte, at KIF Kolding Københavns mangeårige direktør måtte skuffe den spanske verdensmesteren Daniel Sarmiento.

Efter syv sæsoner i Barcelona ville playmakeren med de hurtige fødder ud at prøve noget nyt i karrierens efterår, og på grund af 'de usynlige bånd' mellem verdens mest vindende klub og de 14-dobbelte danske mestre, fik KIF Kolding København som den første 'tilbuddet'.

Mesterklubben har allerede et direkte nummer til Barcelonas sundhedssektor, som har behandlet både Kim Andersson samt Simon Jensen for skulderproblemerog senest genoptrænet i halvanden uge med Lasse Andersson efter hans operationer for springerknæ.

- Desværre har vi ikke råd til en spiller af Daniel Sarmientos kaliber, siger Jens Boesen, der  i stedet må se verdensmesteren fra 2013 smutte til fransk håndbold fra næste sæson.

Se også: Spansk playmaker er fantastisk

I stedet er det St. Raphaël, der har hyret spanieren som erstatning for Morten Olsen, som er smuttet tilbage til Hannover Burgdorf.

KIF Kolding København har tidligere været i stand til at honorere andre Barcelona-spillere som f. eks. Albert Rocas og Mateo Garralda, men mestrene er - som de fleste andre danske klubber - presset økonomisk.

Barcelona er ellers et kvalitetsstempel, som Jens Boesen altid har vægtet højt, og det kan forklare, hvorfor de danske mestre har flere nuværende og tidligere spillere, som har spillet i den berømte trøje.

Målmand Kasper Hvidt er sammen med russeren Konstantin Igropulo de eneste nuværende, mens Joachim Boldsen, Lars Krogh Jeppesen og den svenske målmand Fredrik Ohlander er de forhenværende.

Sidstnævnte vil snart blive nuværende igen. Den ellers pensionerede svensker er således kaldt til undsætning for at vikariere for bosnieren Danijel Saric, som Qatar har fået 'nationaliseret' og vil bruge i den asiatiske OL-kvalifikation, som spilles i næste måned.

0 kommentarer
Vis kommentarer