Bliver hjemme: For dyrt at flyve til VM-finalen

Landstræneren i for herrelandsholdet i håndbold, Gudmundur Gudmundsson, må blive hjemme. Årsag. For dyrt at rejse

Der bliver ingen dansk herrelandstræner i håndbold som opbakning til U21-drengene, der natten til søndag spiller VM-finale mod Frankrig. (Foto: Lars Poulsen)
Der bliver ingen dansk herrelandstræner i håndbold som opbakning til U21-drengene, der natten til søndag spiller VM-finale mod Frankrig. (Foto: Lars Poulsen)

Landstræner Gudmundur Gudmundsson er sammen med sportschef Ulrik Wilbek nået frem til, at godt 36.000 kr for en flybillet til U 21 VM-finalen mod Frankrig i Uberlandia i Brasilien kostede for meget.

Så islændingen nøjes med at streame finalekamp, som han i øvrigt har gjort med flere andre kampe fra Brasilien.

Det er nye toner i håndboldens verden.

Se også: Nu gælder det: VM-finalen vindes i forsvaret

Dansk Håndbold Forbund har ellers uden at rødme brugt 350.000 kr på at sende 10 af 12 bestyrelsesmedlemmer til VM i Qatar for at følge nogle kampe i kampe i VM-slutrunden og ellers spise godt og tage på 'ørkensafari'.

Selv om egenkapitalen er smuldret gevaldigt de seneste år, er  de såkaldt frivillige ledere  gode til at bruge penge. Den årlige 100.000 kr-tur på Bakken blev i år aflyst men kun fordi, at  repræsentantskabsmødet i juni var flyttet til Kolding.

- Der var enighed om, at 36.000 kr var dyrt, og pengene kan bruges bedre, siger Ulrik Wilbek, som selv har valgt at følge U 19-pigerne, der også er finaleklar ved EM i Spanien og møder Rusland i kampen om guldet.

Se også: Før VM-finalen: Danmarks bedste må nøjes med at heppe

Tidligere ugen har sportschefen været forbi damernes VM-hold i Vejle, hvor den nye trænerduo, Klavs Bruun Jørgensen og Søren Herskind er gået i gang med den store 'forvandling' af damelandsholdet frem til VM på egen bane i december.

4 kommentarer
Vis kommentarer