Boesen er bossen – og far skal holde kæft

Lasse Boesen fortsætter håndbold-livet som sportschef – men farmand beholder direktørstolen et år endnu

Lasse Boesen har efter en lang tænkepause takket ja til jobbet som sportschef i KIF kolding København - hvor direktøren er hans far, Jens Boesen. (Foto: Anders Brohus)
Lasse Boesen har efter en lang tænkepause takket ja til jobbet som sportschef i KIF kolding København - hvor direktøren er hans far, Jens Boesen. (Foto: Anders Brohus)
Følg Håndbold

KOLDING (Ekstra Bladet): Lasse Boesen behøver ikke konsultere en numerolog – vi giver helt gratis tippet videre: Det er nu, det er oplagt at tune efternavnet om til Bossen!

Verdens ringest bevarede hemmelighed er nu helt og fuldstændig ude i luften over Kolding og København, hvor Lasse Boesen nu fortsætter som sportschef i organisationen efter at have opgivet karrieren som aktiv.

Og farmand har lovet at holde kæft!

- Lasse har da haft sine betænkeligheder, og det har jeg selvfølgelig også. Det er ikke lige til at gå i sin fars fodspor – specielt ikke, når den gamle stadig er i klubben som direktør. Men jeg har lovet mig selv, Lasse og min kone ikke mindst, at han skal få lov til at passe sit job, uden at jeg blander mig, siger Jens Boesen.

- Og det kan jeg garantere uden problemer: Jeg var i 14 år partner med to andre i et bilfirma. Hvis jeg tror på folk, så blander jeg mig ikke. Og jeg tror på Lasse, siger den delvist afgående konge af de klistrede løjer i Kolding – og København.

Boesen går glad og mæt på pension

Jens Boesen forsvinder dog ikke helt.

- Men om tre år er det slut. Jeg har lovet vores hovedsponsor at fortsætte sponsoratet ud, og det er så min plan, at jeg til den tid fortsætter som bestyrelsesformand, efter vi har fået kørt et par nye folk ind i ledelsen ved siden af Lasse, siger Jens Boesen.

Men direktøren for det hele – i både Kolding og København – beholder titlen næste sæson med.

- Jeg fortsætter med økonomi og salg, men holder mig lidt mere i baggrunden. Lasse kommer til at stå for den udadvendte del af ledelsen, siger Jens Boesen.

Kasper Hvidt er en oplagt mulighed i ledelsen, når han engang stopper som aktiv. Hvis han da nogen sinde gør det.

- Jeg tror, det varer et par år, siger Jens Boesen.

- Jeg har mine holdninger, og dem står jeg ved, siger Lasse Boesen, der tidligere har annonceret, at han bestemt ikke vil udøve ledelse på samme facon som det ind imellem koleriske fædrene ophav.

- Min kone spurgte også om det. Kan du nu holde din kæft, og er du sikker på, du kan lade være med at blande dig? Men jeg kan sige, at jeg har en meget selvstændig søn. Der var engang en far, der stod og skældte dommerne ud hernede i hallen, mens hans knægt spillede. Så kom knægten hen og sagde: Enten går du, far – eller også går jeg, afslører Jens Boesen.

Håndboldforbund forventer ny hovedsponsor om få dage

Ingen er i tvivl om, hvem far og søn var…

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+