Burgaard vækket af sygeplejersken i nat

Bomberen kan formentlig fyre missilerne af mod polakkerne i morgen, men hun fik et chok, da hun hørte et knæk i næsen

DEBRECEN (Ekstra Bladet): Et enkelt sting lukkede flængen i næseryggen, og dagen derpå er det bare et par plastre, der afslører, at Louise Burgaard torsdag aften lå og voldblødte på gulvet i Fönix Hall, hvorefter tårerne trillede.

- Jeg havde regnet med lidt blå øjne!

- Jajaja, du får ikke alt det drama, du havde regnet med, siger hun og griner.

- Det var mere frygten for, at den var brækket, da jeg hørte det der knæk. Så ondt gjorde det heller ikke. Selvfølgelig gjorde det pisseondt lige i situationen, men det var nu mere chokket. Jeg havde jo ikke ondt tre timer efter – da var det mere groggy-hed og mega-bitterhed over kampen.

Burgaard var så påvirket, at hun nærmest glemte at juble (Foto: Lars Poulsen) Håndbold TV: Mine forældre gemmer sig bag sofaen

Hun kunne så ikke have fået en bedre makker end Maria Fisker på værelset. Kammeraten ville i hvert fald ikke løbe den mindste risiko.

- Maria Fisker vækkede mig kl. fire i nat. Hun er jo ved at uddanne sig til sygeplejerske og ville lige tjekke, at jeg var okay. Jeg har været en lille smule svimmel – men ikke noget vildt, siger Louise Burgaard.

Uheldet ramte danskeren fire minutter før tid, da Linn-Kristin Riegelhuth kom farende.

- Hun ville lave et indspil til Heidi Løke, og så trækker hun uheldigt armen lige op i næsen på mig. Hun fik faktisk også en flænge, så vi har ramt lige, hvor den skulle være, siger Louise Burgaard, der er glad for, der ikke skete nordmanden mere.

- Nu skal vi jo heppe på Norge!

Burgaard fik en ordentlig én på lampen og måtte indkassere en blodtud (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Blodtud og bøllebank til Danmark

Hovedet summede, men:

- Det værste var klart nederlaget, siger Louise Burgaard

Nu venter Polen i en runde, hvor Danmark bare skal vinde rub og stub.

- Vi spillede jo mod dem i bronzekampen sidste år. Det er nogle store, fysisk stærke damer og spiller et helt andet spil, som jeg glæder mig til at se noget video på.

- Ungarn med 9.000 fans i nakken kan vel også blive en udfordring?

- Ja, helt klart. Men de har jo også sat point til, så det er ikke umuligt. Det er der som sådan ikke noget, der er – men det bliver pissehårdt.

Nora Mørk fulgte Anja Andersen tæt, fordi hun stort set voksede op i hallen, hvor Bækkelaget spillede. Den norske skytte har også besøgt Anja på ferier i Danmark. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Norsk stjerne: Jeg besøgte Anja som barn

0 kommentarer
Vis kommentarer