Chok: Stjerne rejser hjem TIL Viborg

- Sanja sidder og hygger sig med kaffe i Serbien, siger Christian Dalmose, der om et par uger regner med at have Damnjanovic på holdkortet igen – selv om klubben hellere end gerne ville have solgt hende i pausen

Sanja Damnjanovic sidder lige nu i Serbien og restaurant-restituererer med skarp kaffe. Hun tørner snart ud for Viborg igen. (Foto: Lars Poulsen)
Sanja Damnjanovic sidder lige nu i Serbien og restaurant-restituererer med skarp kaffe. Hun tørner snart ud for Viborg igen. (Foto: Lars Poulsen)

Pedellen må hellere tage en ekstra tur med smørekanden, for der er i dén grad gang i svingdøren i økonomisk klemte Viborg HK.

I dag har klubben selv meldt, at den ikke kunne nå til enighed med målvogteren Chana Masson de Souza om en forlængelse af aftalen, der udløber til sommer.

Maria Fisker rygtes fra næste sæson på vej til rumænske CSM Bucuresti, Isabelle Gulldén overvejer ifølge Expressen samme klub holdt op mod andre muligheder i udlandet, og forleden kunne TV2 fortælle, at landsholdsstregen Mette Gravholt af uopklarede årsager ønsker at stoppe i klubben til sommer efter blot én sæson i grønt.

Chana Masson (i midten) har været i Viborg længe, men til sommer er det slut (Foto: Anders Brohus) Håndbold Viborg siger farvel til målmand

Til gengæld er der højst forbløffende nyt den anden vej. Superstjernen Sanja Damnjanovic kommer måske alligevel til at tørne ud for Viborg inden for få uger.

- Sanja sidder og hygger sig med kaffe i Serbien, siger cheftræner Christian Dalmose.

Den svenske VM-spiller Isabelle Gulldén kan være på vej væk fra Viborg. (Foto: Anders Brohus) Håndbold Svensk profil overvejer farvel til Viborg

- Vi håber meget, hun kommer hjem i denne eller næste uge, så vi kan få en snak om den nærmeste fremtid. Jeg forventer, hun er i stand til at spille håndbold igen i løbet af få uger, og så har hun stadig tre gode måneder tilbage hos os, siger træneren, der forventer fuld serbisk power såvel liga som Champions League i februar, marts og april.

Den melding er forbløffende. De færreste havde forventet at se hende retur i Viborg, efter hun skadet trodsede klubben og alligevel stillede op for Serbien ved EM i Ungarn og Kroatien i december.

Line Jørgensen bryder gennem Tvis Holstebros forsvar. (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold Landsholdsanføreren: - Bukarest lyder spændende

Dengang var tonen på Viborg-kontoret rimeligt kontant, og der var på rygteplan godt gang i forhandlinger om at ’slippe af’ med Sanja Damnjanovic – for en fornuftig transfer naturligvis. Hendes kontrakt, der kaster over 100.000 kroner af sig i månedsløn, udløber til sommer, og så får klubben, der på seks sæsoner har fyret over 60 mio. kroner af aktiekapialen af, ikke en skilling.

I mellemtiden har Viborg HK oven i købet nået at hente hollandske Maura Visser ind som erstatning, efter hun ragede uklar med HC Leipzig i efteråret og blev løst fra sin tyske kontrakt.

Isabella Gulldén førte an i Viborgs sejr over Skive. (Foto: Anders Brohus) Håndbold Bundhold gav ikke Viborg problemer

Så mens Christian Dalmose kan håbe på forstærkning af sin trup, har klubben samtidig fået en ekstra spiller hæftet til et budget, der i forvejen var godt forpint.

- Sanja blev opereret efter EM. En beslutning, vi ikke helt var inde over, konstaterer Christian Dalmose sarkastisk.

- Hun har fået fjernet lidt af en menisk og renset noget brusk, men jeg regner med snart at se hende på gulvet i spilleklar tilstand. To-tre uger er ikke urealistisk, siger Viborg-coachen.

0 kommentarer
Vis kommentarer