Annonce:
Annonce:

Chok: Traditionsklub på vej mod konkurs

Skat har indgivet konkursbegæring mod selskabet bag herreholdet i håndboldklubben Ajax København. Spillerne har ikke fået løn 1. september

Arkivfoto: Marco Wolf/Ritzau Scanpix
Arkivfoto: Marco Wolf/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Håndbold

En af de hæderkronede danske håndboldklubber er tvunget i knæ. Således er selskabet bag Ajax Københavns herrehold i 1. division løbet ind i økonomiske problemer, der kan betyde, at sæsonen er i fare. Det skriver Sjællandske Medier.

Helt konkret har spillerne ikke fået løn 1. september, og enkelte af spillerne har heller ikke fået 1. august. Ligeledes er spillerne heller ikke forsikret, hvilket er ulovlilgt.

Direktør Daniel Svensson er stoppet i klubben for at hellige sig andet arbejde, så bestyrelsesformand Henrik Ritlov har overtaget driften af klubben. Han oplyser, at Gældsstyrelsen har indgivet konkursbegæring mod selskabet, og den skal behandles i skifteretten 20. september.

Henrik Ritlov forklarer, at klubben har betalt et coronalån på 900.000 kroner tilbage til Skat, men det skulle være betalt til Gældsstyrelsen. Det betød, at der var en deadline, der ikke blev overholdt.

- Vi skal nok skaffe pengene til lønnen, men det er kun første etape. Vi skal også have penge til den videre drift. Hvis vi kan løse det og sagen med gælden, så er jeg fortrøstningsfuld for resten af sæsonen.

- Hvis ikke, så går vi konkurs. Det er meget voldsomt, og det er absurd, at Skat på den måde er ved at lukke os, siger Henrik Ritlov til Sjællandske Medier.

Klubben vandt fredag premieren i 1. division over FIF, men succesen bliver ikke fejret. Tværtimod har klubben indkaldt til krisemøde søndag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: