Coronaramt spiller er tilbage

Emil Jakobsen er spilleberettiget til aftenens kamp mod Qatar

Emil Jakobsen er tilbage i den danske trup i Kairo. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Emil Jakobsen er tilbage i den danske trup i Kairo. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Emil er tilbage

Efter flere dages isolation på grund af en positiv covid-19 test er fløjspilleren Emil Jakobsen nu tilbage i den danske trup på hotel Marriott i Kairo.

GOG-spillerens seneste test var negativ, og derfor blev han sluppet ud af isolationshotellet, som er placeret ved Kairos lufthavn.

Emil Jakobsen er spilleberettiget til aftenens kamp i mellemrunden mod Qatar, men landstræner Nikolaj Jacobsen sagde i går, at han først vil bruge fløjspilleren, når han har deltaget i en træning.

Det har han ikke kunnet nå, og derfor spiller Magnus Bramming igen i aften. Holstebrospilleren viste sig som en god erstatning i kampen mod Argentina torsdag aften, hvor han lavede fem mål på seks forsøg.

Med Emil Jakobsen tilbage i truppen er der nu kun usikkerhed om Jacob Holm, der sad over mod Argentina, fordi han havde forstuvet sin fod. Det vides endnu ikke, om Holm bliver klar til i aften, men han bliver efter det oplyste i hvert fald klar til lørdagens kamp mod Japan, hvor Emil Jakobsen også glider ind på holdet.

Ekstra Bladets Jan Jensen vurderer her Danmarks kamp mod Argentina

Playmakeren Mahmoud Hassaballa, født i Egypten, er en af 18 udlændinge i Qatars VM-trup. Foto: Ritzau/Scanpix. Håndbold I dag møder Danmark syv nationer

Jacob Holm slap med en forstuvning og ventes klar senest på lørdag. Foto: Jonas Ekströmer/TT/Ritzau Scanpix Håndbold Gode nyheder i dansk VM-lejr

Mathias Gidsel var endnu engang en oplevelse, da Danmark sikkert slog Argentina. Foto: Mohamed Abd El Ghany/Ritzau Scanpix Jan Jensen Flot og færdigt arbejde

0 kommentarer
Vis kommentarer