Dalmose storroser Larvik inden Champions League-møde

Viborg-træner Christian Dalmose har stor respekt for Larvik inden lørdagens møde i Champions League

(Arkivfoto: Erik Kragh)
(Arkivfoto: Erik Kragh)

Der venter Viborgs håndboldkvinder noget af en udfordring, når holdet lørdag aften gæster norske Larvik i Champions League.

Træner Christian Dalmose har stor respekt for Larvik, der har taget maksimum point med til turneringens mellemrunde.

- Larvik er i en størrelsesorden, der berettiger, at deres største ambition er at komme i Final4. Deres resultater, hvor de er gået over med otte point ligesom Györi, viser klasse, siger Christian Dalmose til Viborgs hjemmeside.

De grønklædte fra Viborg vandt overbevisende over Ringkøbing. (Foto: Anders Brohus) Håndbold Skaderamt Viborg storsejrer mod Ringkøbing

Larvik indledte mellemrunden med at slå netop ungarske Györi på udebane og er derfor alene i spidsen for mellemrundens gruppe 2.

Dalmose nævner i flæng Larvik-spillere, der kan gøre det svært for Viborg:

- Nora Mørk, Anja Edin, Gro Hammerseng. Det er spillere, der gør en forskel. Larviks varemærke er en god defensiv, som giver dem et hav af kontraer, siger han.

Viborg fik selv en god start på mellemrunden. Selv om de var ramt af mange skader, vandt jyderne over franske Metz og ligger på tredjepladsen i gruppen, hvor fire hold avancerer til kvartfinalerne.

Derfor håber Dalmose på at skabe overraskelsen i Norge.

Louise Burgaard er meget overrasket over, at Viborg trods mange skader kunne slå Metz. (Foto: AP/Aleksandar Djorovic) Håndbold Viborg-profil efter sen CL-sejr: Det er vanvittigt

- Vi møder et 6-0-forsvar, som står godt, så vi skal se, hvad vi kan gøre ved deres store spillere.

Træneren erkender dog, at chancen for at slå Larvik er større på hjemmebane 8. marts.

- Jeg glæder mig til at møde dem i returkampen på hjemmebane, hvor vi forhåbentlig har flere spillere med, siger Dalmose.

Lørdagens kamp begynder klokken 18.30.

0 kommentarer
Vis kommentarer