Danmark møder Egypten i VM-kvartfinalen

Sveriges 34-20-sejr mod Rusland betyder, at værtsnationen Egypten bliver Danmarks modstander i VM-kvartfinalen i håndbold

Sportsjournalist Jan Jensen vurderer Danmarks chancer og kigger på holdets profiler til VM i Egypten.

Mads Hansen til højre er ramt af corona - og dermed er han med sin nye makker ude af VM. Foto: Claus Bonnerup Håndbold Ramt af corona: Dansk VM-exit

Søndagens resultater ved VM i håndbold har gjort det klart, at Danmark skal møde værtsnationen Egypten i VM-kvartfinalen på onsdag.

Tidligere på søndagen spillede Egypten og Slovenien uafgjort 25-25, og her til aften vandt Sverige suverænt mod Rusland.

Det betyder, at Sverige vinder gruppen, mens Egypten går videre via andenpladsen og skal møde Danmark, der allerede inden mandagens kamp mod Kroatien er sikker på at blive gruppevinder.

Inden søndagens kampe var både Sverige, Slovenien, Rusland og Egypten i spil til at blive Danmarks modstander, og det endte altså med sidstnævnte.

KVARTFINALER, ONSDAG
Norge-Ungarn/Spanien
Danmark-Egypten

Frankrig-Ungarn/Spanien
Sverige-Argentina/Kroatien/Qatar

Skulle Danmark besejre Egypten, så venter vinderen af Norges kamp mod enten Ungarn eller Spanien, mens Frankrig og Sverige tidligst kan blive en modstander i en eventuel finale.

Norge var inden søndagens kampe i fare for at ryge ud og kunne ikke selv afgøre det, men Frankrig slog Portugal 32-23 og sendte Norge videre i turneringen.

Tidligere på dagen kom det frem, at også landstræner Nikolaj Jacobsen har fået problemer, som du kan læse LIGE HER.

Intl. fodbold Fire fodboldspillere og klubpræsident mister livet i flyulykke

Mustapha Bundu meldes få timer fra et FCK-skifte. Foto: Ernst van Norde FC København Journalist: Timer fra FCK-skifte

Håndbold Udpeger den store joker

Opdateres...

Sverige var suveræne mod Rusland. Foto: Mohamed Abd El Ghany/Ritzau Scanpix
Sverige var suveræne mod Rusland. Foto: Mohamed Abd El Ghany/Ritzau Scanpix

Egypten sendte Slovenien ud og møder Danmark. Foto: Mohamed Abd El Ghany/Ritzau Scanpix
Egypten sendte Slovenien ud og møder Danmark. Foto: Mohamed Abd El Ghany/Ritzau Scanpix

Jeanette Ottesen er rystet over, at unionen belønner en direktør, der svigtede sit ansvar. Foto: Henning Hjorth Svømning Chokeret: Det lugter af noget korrupt

Pia Holmen måtte efter hård kritik forlade posten som direktør, men fik siden masser af støtte fra sin tidligere arbejdsgiver. Foto: Jonas Olufson Svømning Får 728.000 kroner og stor reception efter fyring

57 kommentarer
Vis kommentarer