Danmark undgår farlig russer til EM

KIF Kolding Københavns russiske stjerne, Konstantin Igropulo, bliver ikke EM-klar

Danmark vil slippe for KIF Kolding Københavns russiske stjerne, Konstantin Igropulo ved EM i Polen (Foto: Ernst van Norde)
Danmark vil slippe for KIF Kolding Københavns russiske stjerne, Konstantin Igropulo ved EM i Polen (Foto: Ernst van Norde)

Godt nyt for Danmark, men skidt nyt for KIF Kolding København.

Den mest kendte håndbold-russer på dansk grund, venstrehåndsskytten Konstantin Igropulo er ikke blevet EM-klar, så et groggy dansk EM-hold vil i lørdagens åbningskamp i Gdansk mod netop den tidligere håndboldstormagt undgå en tidligere skrækmodstander.

KIF Kolding København har hørt,  at det er en fiber i læggen, som fortsat vil  holde den uheldige Konstantin Igropulo ude.

Den russiske stjerne har ifølge sin opdatering på twitter ellers været tilbage i Rusland og ikke kun for at fejre den forsinkede russiske jul.

KIF Kolding København-spilleren er nomineret til den russiske EM-trup, men under de sidste test kampe inden Polen har han kun været at finde på tilskuerpladserne, hvorfra han har set Rusland slå bl. a. Argentina.

Se også: Håndbold-stjerne var i livsfare

I KIF Kolding København, som i denne uge skal i gang igen efter nytårsferien, er man spændt på 'sidste nyt' om skaden, der betød, at Konstantin Igropulo var fraværende i ligakampene omkring jul.

Da Danmark vandt for niende gang ud af de seneste 11 kampe mod Rusland ved sidste års VM i Qatar, var Konstantin Igropulo ikke så målfarlig som ellers og scorede kun et enkelt gang.

To år tidligere ved VM i Spanien hamrede han seks kasser ind, og i en EM-kvalifikationskamp for snart fire år siden nettede den nuværende KIF Kolding København-spiller 11 gange.

Mens det russisk mandskab har fået tanket selvtillid med en række sejre, er det gået modsat for Danmark og de andre hold i gruppen ved EM.

Ungarn er løbet ind i nederlag mod Serbien og dagen derpå kun formået at revanche sig med uafgjort i den afsluttende kamp. Den tredje modstander, Montenegro hentede et syv måls-nederlag mod Makedonien, der vandt 35-28.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen