Danmarks nye stjerne: Verdens bedste så ikke bolden

Ombejlede Lasse Andersson svingede hammeren i debuten

Lasse Andersson brillerede mod verdens bedste keeper (Foto: Jan Sommer)
Lasse Andersson brillerede mod verdens bedste keeper (Foto: Jan Sommer)

Så har det ombejlede supertalent Lasse Andersson også fået skudt sig ind på landsholdet med to 'signaturmål'.

Verdens bedste målmand, Thierry Omeyer så ikke bolden, da KIF Kolding København-spilleren fik svinget forhammeren i det sidste kvarter.

To andre gange var den franske klassemålmand til gengæld klar og reddede.

- Det var ikke hvem som helst, der stod i mål. Han har også redninger, siger Lasse Andersson, der kunne konstatere, at rygterne om hans evner som skytte er løbet i forvejen.

I hvert fald valgte suveræne Frankrig at mandsopdække debutanten, da Danmark måtte spille med en spiller mindre på grund af en udvisning.

Det er en ny verden, der er ved at åbne sig for den nye skarpskytte, som ikke havde lyst til at snakke om makedonske Vardars store tilbud, som kan ende med at lokke ham væk fra de danske mestre til sommer.

Vi skulle have straffet verdensmestrene hårdt

Overstrålede Mikkel: Landin ordnede Frankrig

Til den tid udløber hans kontrakt med KIF Kolding København, og da Lasse Andersson ikke har hastværk med at beslutte sig om fremtiden, må han vænne sig til, at han i lang tid fremover også skal svare på spørgsmål om fremtiden.

- Jeg havde ikke regnet med at få mange minutter på banen i min debut, siger Lasse Andersson, der følte sig mere spændt end nervøs for at spille for landsholdet.

Dermed blev han den første danske 'tredjegenerationsspiller', da både morfar, Ove Anderson og mor, Pia Andersson begge har spillet på landsholdet.

Også et par af de andre nye, stregspillerne Alexander Lynggaard fra franske St. Raphaël og Simon Hald, Aalborg fik efter kampen ros fra landstræneren, som faktisk tog Alexander Lynggaard, der i starten af 2. halvleg blev præsenteret for en tredje udvisning og sendt op på tilskuerrækkerne i den nye Nadderud Arena i udkanten af Oslo.

- Den sidste udvisning var for hårdt dømt, siger Gudmundur Gudmundsson.

Også Peter Balling Christensen var med mod Frankrig (Foto: Jan Sommer)
Også Peter Balling Christensen var med mod Frankrig (Foto: Jan Sommer)