Dansk brødrepar forenes i tysk storklub

Magnus og Niklas Landin bliver klubkammerater i Kiel allerede i denne sæson, hævder tysk medie

Storebror Niklas til højre lykønsker lillebror Magnus med en flot landskamp. Foto: Lars Poulsen
Storebror Niklas til højre lykønsker lillebror Magnus med en flot landskamp. Foto: Lars Poulsen

Den ligger jo lige til højrehånden! Magnus Landin skifter KIF ud med THW og bliver en ægte zebra allerede fra og med denne sommer.

Det har længe ligget i kortene, at storebror Niklas Landin også på klubholdet skulle dele omklædningsrum med lillebror fra sommeren 2018, når Magnus Landins kontrakt udløb i Kolding. Men ifølge Kieler Nachrichten sker skiftet allerede denne sommer og må altså implicere en pæn sjat penge hældt over grænsen fra Kiel til Kolding, der i den grad også kan bruge grunkerne.

THW Kiel har i forvejen Rune Dahmke på pladsen som venstre fløj, men ’Zebraerne’  har længe været på jagt efter endnu en fløj, efter Raul Santos blev alvorligt skadet i forsommeren og tidligst er kampklar i december.

21-årige Magnus Landin har for længst vist sit værd også på landsholdet, hvor han i januar deltog ved VM i Frankrig. Super-talentets betydning på landsholdet er bestemt ikke blevet mindre, efter Nikolaj Jacobsen har overtaget tøjlerne som landstræner. Unge Landin er nemlig en høj og stærk herre (197 cm), der er tiltænkt en stor rolle i landsholdets offensive 5:1-forsvar – og han har såmænd allerede og som noget helt ekstra-ordinært dækket i midterblokken for Kolding i dette forår.

Offensivt er han en af de mest lovende spillere i sin aldersgruppe i Europa, og defensivt kan han mere end de fleste. Intet under, at THW Kiel har kløe i fingrene efter at sikre sig den unge sjællænders signatur på kontrakten, og når den lokale Kiel-avis kan slå sagen fast uden brug af åbne kilder, er der helt afgjort noget om snakken.

Kiels forretningsfører Thorsten Storm ønsker ikke at kommentere oplysningerne over for Kieler Nachrichten.

Klubben har også den danske forsvarsgeneral René Toft Hansen i staben.

Ekstra Bladet har tidligere under en landsholdssamling spurgt Magnus Landin om Kiel-rygterne. Han svarede:

- Jow, det kunne være sjovt, men jeg tror ikke helt, det kan lade sig gøre. Det er da en drøm at komme til Kiel. De er besat, og der er mange om buddet – men jeg føler, jeg er klar.

Lillebror og storebror sammen på landsholdet - måske også inden så længe i THW Kiel. Foto: Lars Poulsen Håndbold Drømmen er klar: Dansk stjerne vil forenes med bror i storklub

Jacob Holm og Danmark storsejrede over Letland. Foto: Anders Brohus Håndbold Danmark i ny storsejr: Letland var et let land

Landinsprællede forgæves. Foto: Claus Bonnerup. Sport Anføreren dumper med et brag i dansk storsejr

0 kommentarer
Vis kommentarer