Dansk chok-comeback lurer før VM-finalen

Hans Lindberg er fortsat i spil til en tilbagevenden til VM-truppen, siger Nikolaj Jacobsen

Hans Lindberg kan pludselig være i spil til finalen. Foto: Jens Dresling
Hans Lindberg kan pludselig være i spil til finalen. Foto: Jens Dresling

Der kan blive VM-comeback til fløjspilleren Hans Lindberg, når håndboldlandsholdet søndag spiller VM-finale mod Norge.

Den 37-årige veteran fik en lægskade i åbningskampen mod Chile og blev efterfølgende pillet ud af truppen og afløst af Johan Hansen.

Men landstræner Nikolaj Jacobsen råder fortsat over én udskiftning, og det kan betyde et gensyn med Lindberg, der er helt klar og har været det i et stykke tid.

- Det vil jeg ikke afvise. Men nu er der først en dag lørdag, og vi skal også afvente og se søndag morgen, om der er en af målmændene, der er blevet syge. Men jeg vil ikke afvise, at Hans kan komme i spil, siger Nikolaj Jacobsen.

Johan Hansen fik en del spilletid i begyndelsen af VM-turneringen, men i de seneste kampe har Bjerringbro-Silkeborg-spilleren varmet bænk, mens Lasse Svan har fået fuld tid på højrefløjen.

Og måske må Johan Hansen nu vige pladsen i truppen til fordel for den erfarne mand fra Füchse Berlin, som har spillet hele 262 landskampe.

- Jeg ved ikke, om man skylder ham det. Hans har leveret fantastisk for Danmark i mange, mange år. Men den samtale skal jeg have med Hans og Johan, inden jeg skal have den med pressen, siger Nikolaj Jacobsen.

Hans Lindberg jubler over en scoring i Danmarks første kamp ved VM mod Chile. Foto: Jens Dresling
Hans Lindberg jubler over en scoring i Danmarks første kamp ved VM mod Chile. Foto: Jens Dresling
 

Norge var glade, men også dybt imponerede over det spil, Danmark havde vist i 1. halvleg. Foto: Ritzau Scanpix Håndbold Imponeret finalemodstander: Danmark spillede helt sindssygt!

De danske trænere, Henrik Kronborg og Nikolaj Jacobsen, i en kæmpe krammer efter sejren over Frankrig. Nu gælder det Norge i finalen på søndag i Boxen. Foto: Jens Dresling. Håndbold Nikolaj i tårer over sine børn

Mikkel Hansen har meget at smile af efter en forrygende præstation mod Frankrig. Foto: Jens Dresling Håndbold Slagne franskmænd bøjer sig i støvet: Storhylder Mikkel Hansen

Det er ikke kun på banen, at Mikkel Hansen er topscorer. Også i forhold til løn scorer Hansen mere end landsholdskammeraterne. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Millionerne ruller på landsholdet: Her er VM-heltenes guld-lønninger

19 kommentarer
Vis kommentarer